• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

13.12.2019

23:00

OVI SE NE SMIRUJU! Đilasovci napali obezbeđenja pozorišta i Pošte!

Politika

OVI SE NE SMIRUJU! Đilasovci napali obezbeđenja pozorišta i Pošte!

Podeli vest

Oko 30 pristalica Đilasovog Saveza za Srbiju večeras je pokušalo u Novom Sadu u dva odvojena incidenta , najpre da napadne obezbeđenje angažovano ispred Srpskog narodnog pozorišta u okviru svečane ceremonije predaje ključeva Omladinske prestonice Evrope francuskom gradu Amijenu, a zatim i radnike na obezbeđenju Pošte, pedesetak metara dalje

Đilasovci su od radnika obezbeđenja ispred SNP zahtevali da uklone ogradu sa mesta gde se oni u malom broju, svakog petka, okupljaju, dok su na radnike pošte nasrnuli kada su oni pokušali da ih spreče da ulaz u Glavnu poštu izlepe trakama.

Đilasovce je i ovog puta predvodio bivši predsednik Skupštine grada Novog Sada, a sada glavni čovek Jeremićeve Narodne stranke za Vojvodinu Borislav Novaković. Očigledno besan zbog malog broja pristalica koje su petkom okupljaju na protestima u Novom Sadu, Novaković je i ovakvim incidentima pokušao da izazove pažnju javnosti.

Zahvaljujući razumu pripadnika oba obezbeđenja izbegnuti su teži sukobi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 4 godine

Oni stvarno traže đavola. Narod je pametan pa ne obraća pažnju. U stilu one narodne: Pusti balegu da ne smrdi!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija