• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.12.2019

11:02

ŠTA STE DOSAD ČEKALI?! Bastać jutros u policiji dao izjavu zbog slučaja "Lešnjak"!

Politika

ŠTA STE DOSAD ČEKALI?! Bastać jutros u policiji dao izjavu zbog slučaja "Lešnjak"!

Podeli vest

Predsednik opštine Stari grad i član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) dao je jutros izjavu u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala povodom slučaja Lešnjak

Marku Bastaću je jutros, kako saznajemo, nešto posle 7h, policija uručila poziv da u svojstvu građanina da izjavu u vezi sa slučajem Lešnjak i on je odmah krenuo sa njima. Posle davanja izjave u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Bastać nije zadržan od strane nadležnih.

Saznaje se da je isti poziv kao i Bastać - da u svojstvu građana daju izjavu policiji u vezi sa slučajem Lešnjak, dobilo još nekoliko osoba, koje su se, takođe, odmah odazvale tom pozivu.

Podsetimo, predsednik opštine Stari grad i funkcioner Stranke Slobode i pravde Marko Bastać izjavio je, početkom novembra, da je spreman da ode u policiju na informativni razgovor zbog optužbi o umešanosti u korupciju i mučenje, koje je izneo njegov kum Lazar Lešnjak ističući da se to o čemu Lešnjak govori nikada nije dogodilo. On je tada izjavio da "pretpostavlja da Lešnjak neistine iznosi jer je ucenjen, ali da ne zna čime".

ĐILAS CRTA METE, A BASTAĆ JE IZVOĐAČ RADOVA! Vesić: Nije slučajno baš ovaj crnogorski kriminalac glavni glasnogovornik mafijaškog klana SzS!

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je početkom novembra da je formiralo predmet i da vrši provere u vezi sa tvrdnjama koje jeBastaća izneo Lazar Lešnjak.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nazivao je Lešnjaka u medijima uzbunjivačem, ali iz Tužilaštva nije odgovoreno da li je on taj status i dobio, niti da li će i protiv njega biti pokrenut postupak, budući da je u izjavama za medije priznao da je vršio krivična dela.

(VIDEO) BASTAĆEVI BATINAŠI NASTAVLJAJU DA PRETE! Lešnjak strahuje za bezbednost svoje porodice i sebe: OSTAVITE ME NA MIRU, SVE ŠTO SAM REKAO JE ISTINA!

Lešnjak je naveo da je kao kum Marka Bastaća pratio bespravnu gradnju na Starom gradu, a kako ga je tog kobnog dana (ne navodeći kog), Bastać vezao i mučio punih devet sati jer mu nije doneo reket.

Lešnjak je u ispovesti medijima rekao da je pored njega Bastać vezao još dvojicu, ali ih je naknadno pustio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija