• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.12.2019

15:02

ĐILAS JE POSVAĐAN SA ISTINOM I LOGIKOM! Ministar Vulin oštro reagovao na intervju lidera SzS makedonskim medijima

Politika

ĐILAS JE POSVAĐAN SA ISTINOM I LOGIKOM! Ministar Vulin oštro reagovao na intervju lidera SzS makedonskim medijima

Podeli vest

Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Đilas ima problem sa istinom i logikom, jer je do juče tvrdio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prodao kosovskim Albancima Kosovo, a sada kaže da su odnosi s njima lošiji nego pre sedam godina

- Đilas je do juče tvrdio da je Vučić prodao Šiptarima Kosovo, sada kaže da su odnosi sa Šiptarima lošiji nego pre sedam godina. Juče je optuživao Vučića da je prijatelj Šiptara, sada da im je neprijatelj. Osim što je posvađan sa istinom, Đilas je posvađan i sa logikom - naveo je Vulin u saopštenju za javnost.

(URNEBESNI VIDEO) AJ ĐAS SEJ! ENGLESKI NA ĐILASOV NAČIN! Ovo morate pogledati, PLAKAĆETE OD SMEHA!

On je postavio pitanje kako to da je Vučić u loši odnosima s kosovskim Albancima, ako je prodao Kosovo.

- Neka se Đilas odluči, i jedno i drugo nije moguće. Ako su odnosi sa Šiptarima lošiji nego u vreme vlasti Đilasa, onda je to zato jer im je nezavisnost dalja nego što je bila u vreme Jeremića, a to ni Zapad ni Šiptari Vučiću ne mogu da oproste. Đilas je lažov koji zaboravi šta je juče lagao, ali zato nikada ne zaboravi da pred strancima napadne Srbiju i okrivi je za svako zlo - rekao je Vulin reagujući na intervju Đilasa makedonskoj agenciji MIA.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AMatić

pre 4 godine

Đilasu što vlast sve tolriše je zato što se rukovode zdravim razumom, što on nezna ni šta to znači, ali pitam se dokle će narod sve te njegove gluosti da toleriše?

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija