• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.12.2019

16:48

SRBIJA ME JE UPROPASTILA! Haradinaj OTVORIO DUŠU i progovorio o PORAZU NA IZBORIMA: Eh, da to nisam uradio...

Politika

SRBIJA ME JE UPROPASTILA! Haradinaj OTVORIO DUŠU i progovorio o PORAZU NA IZBORIMA: Eh, da to nisam uradio...

Podeli vest

Ponosan na sramne takse na uvoz srpske robe

Odlazeći premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj izjavio je juče da je na nedavnim vanrednim parlamentarnim izborima izgubio glasove zbog Srbije.

- Ja sam izgubio glasove zbog Srbije, jer postoji mogućnost da se utiče kroz meke sile, određenih interesa, u vreme kad sam uveo taksu Srbiji - rekao je Haradinaj prištinskoj televiziji T7.

KURTI I MUSTAFA SE "DOGOVORILI DA SE NISU DOGOVORILI"! Tači odložio konstitutivnu sednicu Skupštine lažne države za 26. decembar!

 

Haradinaj je dodao da je zahvalan što je na poslednjim izborima dobio 100.000 glasova, uprkos činjenici, kako kaže, da se usprotivio Americi, Federiki Mogerini i ukidanju taksi na robu iz Srbije, prenosi KosovoOnline.

- Oslobodio sam Kosovo od onih koji su pokušali da ucenjuju i mene i druge i Kosovo - rekao je Haradinaj.

Prokomentarisao je i učešće Aljbina Kurtija, koji bi trebalo da postane novi premijer lažne države, na međunarodnoj konferenciji na kojoj je Srbiju predstavljao direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić. Haradinaj je rekao da Kurti, kao budući premijer samoproglašenog Kosova, nije morao da sedi sa Ðurićem, već je trebalo da dovede nižeg zvaničnika koji bi zastupao Prištinu.

- Kad je prisutan Ðurić trebalo bi da se pošalje neki zvaničnik stranke za tehnička pitanja. Ako je na zvaničnoj konferenciji predsednik Srbije Aleksandar Vučić ili srpska premijerka Ana Brnabić onda treba da idu premijer ili mandatar za premijera - smatra Haradinaj.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RosaLux

pre 4 godine

Rezultati će tek da se vide! Doći će i tom ratnom zločincu CRNI PETAK, ako Boga ima?!

zora

pre 4 godine

Upropastila ga Srbija, a nikako da ukapira da se upropastio sam. Istina je da nemogu koljaci da budu politicari vec samo placenici stranih drzava, a to dovodi do toga da te puste niz vodu.

miroljub

pre 4 godine

E moj Haradinaj, još mnogo toga ima da učiš, ali više nečeš imati priliko. prokockao si šansu da učiš od Vučića.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija