• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.12.2019

19:37

ĐILASE, POŠALJI BASTAĆA I OBRADOVIĆA DA LEGNU ISPRED MAŠINA! Vulin odgovorio lideru SzS: Koridor ti je skup, a Most na Adi?!

Politika

ĐILASE, POŠALJI BASTAĆA I OBRADOVIĆA DA LEGNU ISPRED MAŠINA! Vulin odgovorio lideru SzS: Koridor ti je skup, a Most na Adi?!

Podeli vest

Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, izjavio je da su građani Srbije za vreme vlasti Dragana Ðilasa platili jedan jedini most sa pristupnim saobraćajnicama skoro koliko košta Moravski koridor

- Ðilasu Most na Adi nije bio skup jer su tada on i njegovi saradnici mogli da raspolažu novcem. Sada više ne mogu i zato Šumadija treba da ostane bez autoputa. Za Ðilasa je svaki razvoj preskup, a sve što se radi van kruga dvojke nepotrebno - kazao je Vulin povodom izjave Dragana Ðilasa da je Moravski koridor nepotreban i skup.

- Nije ni čudo što neće da ide na izbore, bilo bi zanimljivo videti kako objašnjava Čačanima, Kruševljanima, Kraljevčanima, Kragujevčanima da oni ne zaslužuju nov put i da je sve što se izdvoji za njih nepotrebno i preskupo - naveo je Vulin.

OBRNI, OKRENI, ŠABAČKOM ŠERIFU NIŠTA NE VALJA! GO SNS objasnio: Zelenović je svestan da NEMA ŠANSE da pređe cenzus, pa SAMO KUKA!



- Nakon što se hrabro obračunao sa saobraćajnim znakovima, možemo očekivati da će poslati Bastaća i Obradovića da legnu ispred mašina i zaustave izgradnju puta. Dobri su oni za rušenje, sa gradnjom imaju problem - zaključio je Vulin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
joks

pre 4 godine

tri velika,, POLITICARA,, sa lopovskim predispozicijama kazu da netreba moravski koridor jer je preskup.samo navedite sta ste vi to uradili za ovu zemlju dok ste bili na vlasti,osim sto ste punili svoje depove.hvala bogu pa vas vise nikada necemo dovesti u tu poziciju da kradete od naroda.

dr

pre 4 godine

AKO JE IKO REKAO OVOJ OSOBI DA JE NORMALAN,ONDA TA OSOBA NIJE NORMALNA.PA OVA CIM USTANE POCINJE DA L... I VREDJA SVE NEISTOMISLJENIKE.COVEK ZREO ZA VOJSKU,DA SE URAZUMI.OVO JE DNO VASPITANJA.

Djekson

pre 4 godine

Zamislite da Uortace pare Pola pola Djilas Vucic Bila bi Srbija do Tokija Ali nelezi vraze kad ono Djilas Protiv toga

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17