• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. M.

16.12.2019

23:40

OSUĐENI KOŠARKAŠ NAJVIŠE TUGUJE ZA ĆERKOM! Gurović tužan što je napao Milicu, OVOGA SE NAJVIŠE PLAŠI!

Politika

OSUĐENI KOŠARKAŠ NAJVIŠE TUGUJE ZA ĆERKOM! Gurović tužan što je napao Milicu, OVOGA SE NAJVIŠE PLAŠI!

Podeli vest

Milica mu je bolna rana. I dalje tvrdi da ju je slučajno ogrebao kada se svađao sa suprugom Tanjom, kaže izvor blizak Gurovićevom pravnom timu

Poznati srpski košarkaš Milan Gurović, koji je osuđen na deset meseci kućnog zatvora nakon što je 10. decembra u stanu na Novom Beogradu napao suprugu Tanju i maloletnu ćerku Milicu (16), od petka se nalazi kod majke u Novom Sadu.

Foto: Informer/pedjamilosavljević

Prijatelji koji su imali prilike da se vide s njim kažu da se Gurović kaje što je napao ženu i ćerku, a tužan je jer ne zna da li će mu ćerka oprostiti to što je učinio. Utehu je našao kod majke Mare, gde će i služiti kaznu kućnog zatvora od 10 meseci.

Deset

meseci kućnog zatvora dobio je Gurović

Proslavljeni sportista, prema u petak potpisanom sporazumu o priznanju krivice sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, kaznu će izdržavati bez elektronskog nadzora.

Bolna rana

Izvor blizak Gurovićevom pravnom timu kaže za Informer da je nekadašnji reprezentativac slobodan čovek sve dok ne primi rešenje, ali da on poslednja tri dana većinu vremena provodi kod kuće.

MILAN GUROVIĆ ROBIJA U MAMINOM STANU! Kaznu od 10 meseci kućnog zatvora zbog brutalnog prebijanja žene i ćerke izdržava BEZ NANOGICE!

- Gurović je, posle dva dana policijskog zadržavanja zbog prijave da je pretukao ženu i ćerku, sa tužilaštvom u petak sklopio sporazum o priznanju krivice, nakon čega je pušten na slobodu. Odmah je otišao je kod majke u Novi Sad, gde se i sada nalazi, i tu će i sačekati rešenje Uprave za izvršenje zavodskih sankcija. Sve ovo je za njega veoma stresno... Odlučio je da prizna krivicu kako bi sve poštedeo daljih stresova - kaže naš izvor.

Gurović bez komentara

Informer je juče pokušao da razgovora sa Milanom Gurovićem, ali kad je čuo da je na vezi novinar, brzo se zahvalio, pozdravio i još brže prekinuo vezu.
Ni njegov advokat Stanislav Nikolić nije želeo da iznosi bilo kakve pojedinosti u vezi sa svojim klijentom. Njegova majka Mara rekla je novinarima da je dosta bilo izjava iz porodice i da je sada vreme da se s tim prekine.

 

On navodi da su mu prijatelji u subotu uveče prebacili i stvari iz porodičnog stana na Novom Beogradu u Novi Sad.

- Njegov posinak, odnosno sin njegove još zakonite supruge Tanje, njegovim prijateljima izneo je stvari ispred zgrade. Ono što je za sada izvesno jeste da se u taj stan neće vraćati. Kad odsluži kaznu, planira da se preseli u beogradsko naselje Ledine, gde je u toku gradnja sportske hale i kuće. Takođe, odlučio je da se razvede. U narednih šest meseci, prema sporazumu o priznanju krivice, neće smeti da prilazi ni supruzi ni ćerki Milici. Milica mu je bolna rana. I dalje tvrdi da je ona kolateralna šteta njegovog sukoba sa suprugom. On mnogo voli svoje troje dece i insistiraće da ih viđa. Voli i Tanjinog sina iz prvog braka. Milan ga nije razdvajao od ostale dece, gajio ga je, školovao, zaposlio, kupio mu stan, auto... - navodi naš izvor.

Foto: Informer DN

Čeka se odluka suda

On dodaje da sud tek treba da donese rešenje koliko će Gurović imati slobodnog vremena van kućnog zatvora, kao i u kojim uslovima će moći da se viđa sa ostalom decom. To će sud odlučiti u dogovoru sa socijalnim radnikom.

Šest

meseci ne sme da priđe ženi Tanji i ćerki Milici

Kako je Informer pisao, Gurovića je u utorak uveče supruga Tanja prijavila da je napao nju i njihovu maloletnu ćerku Milicu (16). Do svađe, a potom i fizičkog napada, navodno je došlo oko 21 čas, kada se nekadašnji košarkaš kući vratio iz Novog Sada, gde je bio u poseti majci. Supruga je Gurovića prvo napala čim se pojavio na vratima, optužujući ga da joj je neveran. Tokom prepirke, ona ga je pljunula, posle čega ju je on uhvatio za vilicu. U svađu se potom umešala i njihova ćerka, koja je želela da zaštiti majku, pa ju je Gurović noktom zakačio po licu.

Košarkaš je, pre nego što mu je u sredu određeno policijsko zadržavanje, kratko za medije izjavio da se samo branio od žene, a da je ćerku slučajno ogrebao, pošto je stala između supruge i njega. Njegova žena Tanja je pak tvrdila da ju je Gurović brutalno tukao, a kada je ćerka pokušala da je odbrani, to ga je baš razljutilo, pa je devojčici udario glavu o stepenice i polomio joj nos.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 4 godine

To, sto je njeno dete prihvatio kao svoje, dokaz je da je on nju mnogo voleo. Ako je iz te faze dosao u fazu da je fizicki povredi, zapitajmo se zbog cega... ko zna sta mu je sve govorila, reci nekad vise povrede od fizickog nasrtaja.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija