• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kosovo- online

17.12.2019

14:07

SRPSKA LISTA JE UVEK ZA DIJALOG! Rakić: Nećemo biti prepreka za formiranje institucija, tražimo da se prekine diskriminacija Srba

Politika

SRPSKA LISTA JE UVEK ZA DIJALOG! Rakić: Nećemo biti prepreka za formiranje institucija, tražimo da se prekine diskriminacija Srba

Podeli vest

Povodom izjave lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija da će poštovati ustav i da će se sastati s predstavnicima Srpske liste u vezi sa dogovorom o formiranju nove kosovske vlade, predsednik SL Goran Rakić izjavio je za Kosovo Onlajn da je ta stranka uvek za dijalog

- Srpska lista zahteva maksimum poštovanja, da se prekine diskriminacija Srba i da legitimno izabrani srpski predstavnici budu tretirani kao ravnopravan partner. Srpska lista nikada nije i neće biti prepreka za formiranje institucija i uvek smo za dijalog, jer verujemo da se samo razgovorom može dati doprinos miru i napretku društva i svih zajednica na Kosovu - poručio je Rakić.

KURTI I MUSTAFA SE "DOGOVORILI DA SE NISU DOGOVORILI"! Tači odložio konstitutivnu sednicu Skupštine lažne države za 26. decembar!

NADAO SAM SE, ALI... KURTI POGNUO GLAVU PRED SRBIMA: Ipak ću razgovarati sa Srpskom listom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija