• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.12.2019

19:12

JOVANOV: S Vučićem na vlasti svaki građanin ima budućnost

Politika

JOVANOV: S Vučićem na vlasti svaki građanin ima budućnost

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov kaže da s Vučićem na vlasti svaki građanin ima budućnost, a Draganu Đilasu zbog tvdnje da je u toku "treća seoba Srba koju je pokrenuo upravo Vučić" poručuje da je licemerno da o tome govori "čovek koji je budućnost zemlje i građana strpao u svoj džep"

- Đilas bi svaki put kad pomene da neko odlazi iz Srbije zbog plata trebalo da odgovori koliko se plata može isplatiti od 619 miliona evra, koliko je on uzeo od naroda i države i prebacio na račune svojih firmi - kaže Jovanov u saopštenju koje je SNS dostavila medijima.

- Bezgranično licemerno je da čovek koji je budućnost ove zemlje i njenih građana strpao u svoj džep deli lekcije bilo kome, a posebno Aleksandru Vučiću, koji radi sve što je u njegovoj moći da se situacija u Srbiji popravi- kaže Jovanov i dodaje da "kad nema Ðilasa na vlasti, a ima Vučića, Srbija gradi auto - puteve, otvara fabrike i smanjuje nezaposlenost".



Kada nema Ðilasa na vlasti, a ima Vučića, budućnost u ovoj zemlji ima svaki građanin, a ne jedino Dragan Ðilas i njegova tajkunsko - lopovska sabraća, poručuje Jovanov.

Na zvaničnom sajtu Stranka slobode i pravde objavila je reagovanje Đilasa na vest da je "Vučić sazvao hitan sastanak saradnika kako bi se zaustavilo vrbovanje naših stručnjaka za rad u inostranstvu", a u kojem lider SSP kaže da odlazak stručnjaka neće zaustaviti nikakvi "marketinški sastanci", jer, kako navodi, "ljudi odlaze zbog malih plata, nesigurnosti, mržnje, zbog toga što nemaju nikakvu perspektivu..."
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lane

pre 4 godine

Uz naseg predsednika , Srbija ima odličnu buducnost !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija