• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.12.2019

19:46

(EKSKLUZIVNI VIDEO) OSVETA ZBOG HAPŠENJA NARKO DILERA! SAD JE JASNO ZAŠTO JE ĐILAS UDARIO NA POLICIJU!

Politika

(EKSKLUZIVNI VIDEO) OSVETA ZBOG HAPŠENJA NARKO DILERA! SAD JE JASNO ZAŠTO JE ĐILAS UDARIO NA POLICIJU!

Podeli vest

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas danima napada policiju, a posebno zamenika načelnika SBPOK-a Gorana Papića. Sve ovo bilo bi potpuno nejasno da upravo Papić nije jedan od operativaca koji je uhapsio Đilasovog nesuđenog šuraka Milana Dabovića

Glavni predstavnik opozicije u vreme hapšenja Dabovića bio je u ljubavnoj vezi sa košarkašicom Anom Dabović. Kada je njen rođeni brat uhapšen na Brankovom mostu sa čak 2,4 kilograma kokaina, Đilas ju je vozio u zatvor, nosio osuđeniku hranu...brinuo o njemu. Očigledno je još tada rešio da se osveti odgovornima za to hapšenje.

Prvi na udaru našao se zamenik načelnika SBPOK Goran Papić koji danima trpi torturu. Ne prođe nijedna konferencija za štampu da neko od Đilasovih glasnogovornika ne spomene Papića uz sramne optužbe i na njegov i na račun ministra policije Nebojše Stefanovića, ali i celog MUP.

Sad je svima jasno: Đilas se bori protiv MUP-a, a za narko dilere. To je izgleda glavna politika opozicije koju on vodi.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mist

pre 4 godine

Dakle konačno su dokazi tu, jasni i vidljivi i neoborivi, nosio je hranu u zatvor osudjenom sad možete da hapsite Djilasa i da ga izvedete pred lice pravde. Dolijao je konačno, jel tako?!

Jelena

pre 4 godine

Djilas udara na sve pa i nad policijom pokusava da vrsi nasilje!

Ljubiša

pre 4 godine

Ja znam i suguran sam 100% da nadamnom neće vršiti nasilje,ni on,ni ostali nasilnici iz SzS-a,kao ni njihove ovčice,pa makar morao ...ali,neću im dozvoliti...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija