• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.12.2019

18:14

RAMI PUKAO FILM, STAO UZ VUČIĆA! HARADINAJ NIŠTA NE RAZUME! Nesvesno ili namerno, on priča neistine! PRIŠTINA ĆE POLUDETI ZBOG OVOGA!

Politika

RAMI PUKAO FILM, STAO UZ VUČIĆA! HARADINAJ NIŠTA NE RAZUME! Nesvesno ili namerno, on priča neistine! PRIŠTINA ĆE POLUDETI ZBOG OVOGA!

Podeli vest

Albanski premijer Edi Rama izjavio je da je neistinita izjava odlazećeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da je cilj uspostavljanja "mini-Šengena" ukidanje taksi koje je Priština uvela na proizvode iz centralne Srbije i BiH, prenosi Gazeta Ekspres

- Ne razumem da li to čini nesvesno ili namerno - rekao je Rama na konferenciji za štampu posle trećeg sastanka lidera Zapadnog Balkana u Tirani, a prenosi Kosovo onlajn.

On je naglasio da potencijalni sporazumi u okviru "mini-Šengena" ne mogu imati implikacije i ne nameću obaveze državama.

Albanski premijer ocenio je i da je neshvatljivo zašto Priština ne učestvuje u ovoj inicijativi.

Haradinaj je prethodno rekao da "Kosovu ne treba ''mini-Šengen'' sa Srbijom na čelu" i ocenio da je cela ideja te regionalne inicijative da se ukinu takse koje je Priština uvela na robu iz centralne Srbije.

Podsetimo, albanski premijer Edi Rama i kosovski premijer Ramuš Haradinaj sukobili su se  nedavno oko korekcije granice sa Srbijom, odnosno Hašima Tačija.

ŠIPTARSKOM LUDILU NEMA KRAJA! Haradinaj: Kosovu ne treba "mini Šengen" sa Srbijom na čelu, TO JE VUČIĆ SMISLIO KAKO BI SRUŠIO TAKSE! Beogradu preti i vojskom!

Edi Rama je, otkrila je Gazeta Ekspres, poručio da je magarac (mislio na Ramuša prim. aut) svako ko kaže da je Hašim Tači izdajnik, dok je Haradinaj poručio da "niko neće taći nijedan metar kosovske zemlje", zvao se on i Edi Rama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amer

pre 4 godine

Bravo balkanci tako I treba balkanska unija, kakva evropska, na celu sa vucicem,I Tito je pravio nesvrstane pa ste vozili fice, sada ovi prave slicno pa ce te voziti kola preko 20 godina stara. Bravo I samo napred.

Gagi

pre 4 godine

Ono, kada čovek pogleda, imaš pravo da lupaš, samo to što lupaš nije pravo. I jesmo tada vozili fiće, stojadine, pezejce, i bili šampioni u košarci, klubskom fudbalu, rukometu, bili Eldorado istoku, osvajali Ponte Roso pušili meki Mallboro i Kent, onda vozili Golfa iz Sarajeva, Opela iz Kikinde i Renaulta iz Slivenije. I šta je tu loše?

Marcco

pre 4 godine

Biće pre da ste se rodili pre 14 godina a i tablica množenja vam je još uvek slabija strana. 10 miliona je apsolutni minimum za neko tržište da bi bilo dugoročno interesantno investitorima u industriju i proizvodnju a ne u nekretnine, trgovine uvoznom robom i šoping centre.

Sumadinac

pre 4 godine

Amere lupetas koliko si tezak videcemo brzo i vasu Ameriku i EU i pored koga sto zivim decenijama u EU vrlo dobro znam koliko je tezak njihov hleb a posebno sad kad EU puca ziv bio pa video kad im sad Poljska istupi iz EU gotovi su. A kao drugo ovi glupi Balkanci su uvideli brzo sta EU zeli od njih jeftinu radnu snagu bogate nase resuse i sve sto mogu iskoristiti i zato bravo Vucicu, Ramo i Zajevu.

Dalibor

pre 4 godine

Eu je osudjena na propast A Ova ideja vucica je bolja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija