• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.12.2019

22:41

PREVRŠIO SVAKU MERU! Đilas nazvao Vučića ludim pa dobio zaslužen odgovor! (FOTO)

Politika

PREVRŠIO SVAKU MERU! Đilas nazvao Vučića ludim pa dobio zaslužen odgovor! (FOTO)

Podeli vest

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas ne propušta priliku da "potkači" srpskog predsednika Aleksandra Vučića, a ovoga puta usledio je brutalan odgovor članice Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanke Malović

Naime, Đilas se oglasio na društvenoj mreži Tviter povodom konferencije za novinare u Tirani kada je novinar televizije N1 postavljao pitanja Vučiću o ocu ministra policije Nebojše Stefanovića. Kada je predsednik Srbije rasturio novinare ove televizije u prenosu uživo, spomenuvši i 619 miliona evra koje je lider opozicije zgrnuo zahvaljujući prodavanju sekundi reklamnog prostora Radio televiziji Srbije, Đilas je Vučića nazvao ludim. 

Nakon toga, Malovićeva je odmah "doskočila" lideru opozicije. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mtz

pre 4 godine

Sto vise ne hapsite, tog Djilasa, kad znate da je krao? Ako već imate cvrtse dokaze što ne podnosete krivičnu prijavu? Čemu ovo sve? Čemu javni tuzilac, zakoni, sta je sa pravnom državom?

Ljubiša

pre 4 godine

Sam si dao odgovor...''Čemu tužioci''...političari ne hapse,ni sudovi,ni gradjani...nego kovert-tužioci izdaju nalog policiji,pa tek onda policija hapsi.Koliko znam krivična prijava je podnešena,zašto kovert-tužioci ćute...pitaj njih,a svi znamo zašto ćute...

Lazni bot

pre 4 godine

Znaci ipak je lud sami iz SNS priznali u tvitu.

Nadja

pre 4 godine

Ima li zakon i sudija Koji ce da osudi dilasa?Ako vec pisete da je krao znaci treba ga osuditi.Nije moguce da ovaj d.dilas hara i bahati se a da ga niko ne kazni?uzmite mu tu imovinu.jel nije Mu deda dao u nasledstvo.Narod gladuje a neki se bogati na tud znoj i muku.Da je neki siromah ukrao Samo 10€ bio bi sproveden ,i kaznjen.

Saradžogla

pre 4 godine

Програм СНС се свео на ,,Уа,Ђилас!'' ... У једном београдском селу које важи да је највеће распуштен је одбор СНС.Председник је сада само повереник.Члановима поменуте странке је дојадило псовање народа јер село нема канализацију а власт се разбацује поклањањем без питања на десетине милиона евра?На основу броја становника којих има неколико хиљада број чланова СНС није ни 5%?

Ass

pre 4 godine

Kada ce se ukljuciti pravosudje i odraditi svoj posao.Postoji Zakon koji treba da se primenjuje a ne da se smara Predsednim Drzave sa clanovima familije svojih Ministara ,a narod sa nevaspitanim izjavama clanova bivse Vlasti.

Saradžogla

pre 4 godine

Danas mi priča drugar koji je član SNS i bio je onomad na slavi Sveti Nikola kod rođaka po ženinoj liniji.Celo vreme su ga ostali gosti bukvalno ponižavali to što je član SNS.I sve što su mu govorili je bila istina.Najveće nezadovoljstvo je što Vučić poklanja svojima u Bosnu desetine miliona evra Srbije. A o poklanjanju stanova najviše izaziva ogorčenje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija