• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.12.2019

13:54

VUČIĆ OPOZICIJI: Zar narod nije sit diktature, izdajnika i ludaka? HOĆETE NA IZBORE - HOĆETE, NEĆETE NA IZBORE - NEĆETE!

Politika

VUČIĆ OPOZICIJI: Zar narod nije sit diktature, izdajnika i ludaka? HOĆETE NA IZBORE - HOĆETE, NEĆETE NA IZBORE - NEĆETE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da ko želi da izađe na izbore može da izađe, a ko ne želi da ne mora

 

Na pitanje novinara kako komentariše predlog Zorana Živkovića liderima opozicije da se predomisle po pitanju bojkota, da za Novu godinu kažu da su se šalili i da će zapravo izaći na izbore, jer imaju šansu da na izborima dobiju 60 poslaničkih mesta, Vučić je zapitao - "kako samo 60, kad lideri opozicije tvrde da ubedljivo pobeđuju?".

- Zar nije narod sit ''diktature, zločinca, ubice i velikog izdajnika i ludaka''? Ne postoje pridevi i imenice koje nisu upotrebili da bi pogrdno opisali ono što radim. Šalili se ili ne, neka oni rade svoj posao. Hoćete na izbore - hoćete, nećete na izbore - nećete - poručio je Vučić.

Dodao je da za razliku od njih vlast hoće da izađe na izbore:

- Mi na izbore hoćemo i znamo da će to za nas da bude težak posao, jer izbori su laki samo za one koji gube, dok su za one koji žele da pobeđuju i da vode zemlju izbori uvek vrlo teški.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milano

pre 4 godine

Gospodine predsedniče zašto ne izađete na duel sa prestavnicima opozicije da čujete šta žele omogućiti drugu stranu da se čuje preko medija .

zlaja

pre 4 godine

Jel to neko pao s Marsa , pratim sve medije naročito elektronske i N1 i Novu S i štampana izdanja pa ta samozvana opozicija samo trtlja protiv vlasti i Predsednika da to nije normalno! To i nebi bilo strašno toliko da ne vređaju sopstveni narod i Srbiju kao da imaju neku rezervnu!!!! Čuj duel , pa treba biti NORMALAN i RAZUMAN za duel.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Нажалост...Ова назови "демократија" ( читај: ПАРТОКРАТИЈА...!) све више доказује да је код нас у Србији, СКУПШТИНА акционарско друштво а српска ВЛАДА, њен приватни предузетник...!

Krle

pre 4 godine

Vec 30 tak godina smo ukrcani na brodu ludaka i samo se smenjuju kormilari i dok se ne promeni ruta i kompletan pravac (sistem i Ustav) nema nam pomoci.

bekos

pre 4 godine

Očito da narod nije sit diktature dok si ti još na vlasti.

Mzt

pre 4 godine

Baš tako, izađite na tv duel sa opozicijom predsedniče. Čega se bojite toliko?

LakiUrosch

pre 4 godine

Sit je diktature, izdajnika i ludaka.........upravo o tome se i radi!!

Djole

pre 4 godine

Treba da izmenite izborni sistem da se bar u opštinama biraju ljudi a ne Vi ( jer SNS ne bi postojao bez Vas) Ovi što Vas predstavljaji u lokalima bar kod nas u tamo gde je gospodja ministarka terala zeta da će biti viđen je blago rečeno opšti javašluk i otimačina( medju sobom ) i da se ne kriju iza Vašeg imena ne bi ni trafiku mogli da vode ovako su okupirali grad da nas ubi neka milina od ovakve vlasti!

Lane

pre 4 godine

Opozicija treba da bude svesna činjenice da je narod ne zeli na vlasti .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija