• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer.rs

22.12.2019

18:10

JOŠ JEDNA SzS PREVARA! ĐILASOVCI DELILI LAŽNE NOVINE NA ZVEZDARI, GRAĐANI SE POBUNILI! Opozicija za sve optužila SNS! (VIDEO)

Politika

JOŠ JEDNA SzS PREVARA! ĐILASOVCI DELILI LAŽNE NOVINE NA ZVEZDARI, GRAĐANI SE POBUNILI! Opozicija za sve optužila SNS! (VIDEO)

Podeli vest

Priča o raspodeli lažnih novina, koje se zovu "Novine", a za koje se navodno nije znalo ko stoji iza njih dobila je svoj epilog i otkriće ko zapravo stoji iza svega

Naime, građani Zvezdare jutros su presretani na ulici i besplatno u ruke bukvalno im je gurano propagandno glasilo, koje liči na dnevnu novinu, ali bez potpisa autora teksta i impresuma, u kome treba je označen izdavač glasila, urednik i članovi redakcije, što je po Zakonu o medijima obaveza. Dok su simpatizeri SzS sa ushićenjem na društvenim mrežama delili fotografije "fantomskih novina", tvrdili su da ne znaju ko stoji iza svega i da je to konačno dobra stvar. Da li je baš to zaista tako?

 

Međutim, ubrzo isplivalo je ko stoji iza prljave operacije podmetanja laži i najbrutalnijih uvreda. Na Fejsbuk profilu "Demokratska stranka Zvezdara" osvanuo je post zanimljive sadržine u kome su demokrate sa ove beogradske opštine direktno priznale da su njihovi aktivisti delili ovo propagandno glasilo, iako su njihovi simpatizeri prvo tvrdili da nemaju pojma ko stoji iza svega.

Foto: printscreen facebook

Takođe, demokrate su navele da su ih napali odbornici SNS i njihove pristalice, iako zapravo njih nije ni bilo tamo i da su se zapravo oni verovatno raspravljali sa ljudima koji nemaju nikakve veze sa SNS, ali takođe ne podržavaju ni SzS ni njihovu politiku. Građani verovatno nisu mogli da ostanu nemi na novi vid brutalne i prljave kampanje, na koju su odgovorili na svoj način prema onima koji su učestvovali u njoj.

 

ŠIRE LAŽI I IZMIŠLJOTINE! Marković: SzS priznao da vodi brutalnu kampanju protiv Vučića!

 

Zapravo, prava istina je da iza ove prljave kampanje stoji lider SzS Dragan Đilas, i da se ove "novine" prave pod mentorstvom njegovog saradnika Branka Miljuša, koji je poznat i kao jedan od organizatora paljenja knjige zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 4 godine

Pa ako nema potpisa autora teksta i impresuma, onda je za sadržaj odgovoran onaj koji je štampao "novine" a to se lako utvrdi.... osim ukoliko onaj koji je štampao ne objasni ko je naručio i platio štampanje, što se opet veoma lako utvrdi i dokaže jer da bi nekom platio uslugu moraš da imaš ugovor i profakturu koja glasi na nekog. Ako si primio pare a da nisi imao ugovor i ispostavio račun, jasno je šta sledi... zakon o porezima, zakon o sprečavanju pranja novca, računovodstveni prekršaj... u prevodu, ode ta štamparija u štecaj za manje od 3 meseca.

Lazni Bot

pre 4 godine

Pa oni dele dzabe svoje novine,SNS novine Informer,Kurir,Telegraf,Alo,Dnevnik,Politika,Blic se naplacuju

Branislav

pre 4 godine

Čuj " lažne novine " pa savez za rasturanje Srbije-SzrS neprekidno laže, čak se lažu međusobno, pa se pitam dali se to oni takmiče za najvećeg, najboljeg lažova u svetu i okolini??? Niko od nji ne razlikuje više šta je laž a šta istina, ta se granica kod njih odavno izbrisala, po ugledu na njihove mentore i sponzore!

Branislav

pre 4 godine

Bagri koja sebe naziva demo(N)kratskom opozicijom ne preostaje ništa drugo nego da se povuče u ilegalu, pod " terorom " naroda koji ih neće, kome se bukvalno gade, pod izgovorom da su ugroženi, a jesu ugroženi u srcu i glavi, to svaki dan dokazuju i fala im što su toliko " iskreni." U ilegalu će svakako, pre ili posle izbora. Toliko su se ogadili narodu, što bi rekli, " ne bi ni bicikli na njih naslonio..."

Zare

pre 4 godine

Ovi iz szs se bore za zutu majicu. Zuta maica je nagrada za naj veceg lazova. Srecno

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija