• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

23.12.2019

11:20

MANDIĆ: Od vremena kralja Aleksandra niko više nije pomogao Srbima u Crnoj Gori od Aleksandra Vučića

Politika

MANDIĆ: Od vremena kralja Aleksandra niko više nije pomogao Srbima u Crnoj Gori od Aleksandra Vučića

Podeli vest

Andrija Mandić, predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta je gostujući sinoć u emisiji "Hit tvit" na Televiziji Pink, kazao da Srbija napreduje, te da niko više nije pomagao Srbima u Crnoj Gori, kao što to čini Aleksandar Vučić

 

- Želim da čestitam predsedniku Aleksandru Vučiću i srpskom rukovodstvu na dobrom osećaju zbog toga što će biti urađen remont pruge ka Crnoj Gori, kako bi crnogorski narod bio spojen sa Evropom - rekao je Mandić i dodao:

- Takođe, želim da se zahvalim na pomoći koju je Aleksandar Vučić dao Srbima u Crnoj Gori. Od vremena kralja Aleksandra niko više nije materijalno pomogao Srbima u Crnoj Gori otvaranjem Srpske kuda koja je košala tri i po miliona evra – poručio je Mandić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija