• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

23.12.2019

11:24

ALARMANTNA SITUACIJA U GRAČANICI! Hitan sastanak Kosovske policije i KFOR zbog krađa (VIDEO)

Politika

ALARMANTNA SITUACIJA U GRAČANICI! Hitan sastanak Kosovske policije i KFOR zbog krađa (VIDEO)

Podeli vest

Gradonačelnik Gračanice Srđan Popović sazvao je hitan sastanak sa predstavnicima Kosovske policije i KFOR, zbog čestih krađa koji se dešavaju u ovom mestu

Sastanak je počeo u 11 sati, a pored Popovića prisustvuju komandir KP u Gračanici Bratislav Trajković i komandant baze Bondstil Robert Hjuz.

Foto: A. Grbović

U poslednjih nedelju dana u Gračanici desilo se šest teških krađa. Iz srpskih domaćinstava nepoznati razbojnici odneli su novac i nakit.

RASPADA SE ŠIPTARSKA NAMEŠTALJKA! Analiza koverata sa srpskim glasovima nije stigla, a ne zna se ni gde su uzorci!

- Nije prvi put da se suočavamo sa ovakvim situacijama i sigurno ćemo tražiti odgovore od policije i od KFOR - rekao je Popović uoči ovog sastanka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija