• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

23.12.2019

12:26

POPOVIĆ: Gračanica mora biti bezbedno mesto za život (VIDEO)

Politika

POPOVIĆ: Gračanica mora biti bezbedno mesto za život (VIDEO)

Podeli vest

Gradonačelnik Gračanice Srđan Popović rekao je nakon sastanka sa komandantom baze Bondstil Robertom Hjuzom i komandir KP Bratislavom Trajkovićem povodom čestih krađa u ovoj opštini, da će lokalna samouprava učiniti sve što je u njenoj nadležnosti da poboljša bezbednost žitelja ovog mesta

On je rekao da je dogovoreno da Kosovska policija i KFOR pojačaju svoje prisustvo na terenu.

- Tražio sam da pojačaju svoje prisustvo na terenu. Komandir policije je na sastanku rekao da je poznat identitet osumnjičenih za razbojništva koja su se dogodila u poslednjih nekoliko dana. Naši žitelji ovo ne doživljavaju samo kao krađe, već kao događaje koji narušavaju bezvednost građana - rekao je Popović.

On je dodao da je u svakodnevnom kontaktu sa građanima i da su mu mnogi preneli zabrinutost i strah.

ALARMANTNA SITUACIJA U GRAČANICI! Hitan sastanak Kosovske policije i KFOR zbog krađa (VIDEO)

- Mnoga deca se boje da spavaju u svojim kućama. Njihova zabrinutost je potpuno razumljiva - rekao je on i dodao da Gračanica mora biti bezbedno mesto za život.

U poslednjih nedelju dana u Gračanici se desilo šest teških krađa. Iz srpskih domaćinstava nepoznati razbojnici odneli su novac i nakit.

Komandir KP Bratislav Trajković nije želeo da govori za medije. On je, odmah po završetku sastanka, izašao iz zgrade lokalne samouprave. U KFOR su rekli da nemaju mandat da komentarišu današnji sastanak. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija