• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.12.2019

13:49

ĐILASOVA MARINIKA OPET TRUJE: Dačić uzimao novac od trgovaca oružjem za povlačenje prizanja Kosova?!?

Politika

ĐILASOVA MARINIKA OPET TRUJE: Dačić uzimao novac od trgovaca oružjem za povlačenje prizanja Kosova?!?

Podeli vest

Potpredsednica Đilasove Stranke slobode i pravde Marinika Tepić optužila je danas ministra spoljnih poslova Srbije Ivicu Dačića da je prikupljao novac od privrednika i trgovaca oružjem za povlačenja priznanja Kosova?!?

 

- Da li je Dačić zloupotrebio službeni položaj tako što je pribavljao novac za "otpriznavanje" Kosova od uglednih privrednika i trgovaca oružjem i da li je samo od Slobodana Tešića na to ime Dačić uzeo više od milion evra u kešu? I da li je prilikom pojedinih situacija kada je preuziman novac tome svedočio i Dačićev šef kabineta Nikola Nedeljković - rekla je Tepić na konferenciji za novinare.

Ona je navela da je čitava operacija za povlačenje priznanja Kosova bila praćena prikupljanjem novca od privrednika i trgovaca oružjem i da je potrebno da policija i tužilaštvo ispitaju imovinsko stanje Nikole Nedeljkovića i povezanih lica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pančevac

pre 4 godine

Mene samo zanima šta će Marinika da radi posle izbora iduće godine - ako se nada da će je Đilas plaćati i finansirati do kraja života onda je gluplja nego što mnogi misle. Koliko je ona "omiljena" i kakvu podršku ima govori činjenica da u svom gradu Pančevu ne sme da se pojavi na javnim mestima ili u krajnjoj liniji sa gorilama koje je čuvaju. Sada još ima poslanički imunitet pa zato može da radi šta hoće i širi laži iz dana u dan ali neće još dugo, na svu sreću.

Bota

pre 4 godine

Čekajte ljudi moji.Ako se Pacoli hvali da je sam davao velike pare ne bi li po svetu što više zemalja priznalo kosovo logično bi bilo da i Dačić skuplja pere i plaća da se ta priznanja povuku.Elem razlika je u tome što to Pacoli javno kaže i nema veze, a Dačića za to samo optužuju bez dokaza i to ko ga optužuje,pa ta Tepićka i bagra oko nje.Žalosno je šta se na tako primitivan način bore protiv ove vlasti koja svakako nije idealna ali ne zaslužuje ovako pljuvanje i laganje.Konačno,neće ovako uspeti da ih sklone sa vlasti što je izvanredno,neka to urade na izborima i onda neka rade šta hoće,ali neće narod tu bagru...dokazali su se...

Radovan

pre 2 godine

Hoce to Dacic..ima on iskustva sa kofercicima...Ovo ce im mnogi poverovati,,,a nije ni tesko...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija