• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.12.2019

13:30

VULIN: Kad vidite ko vas napada, znate da radite nešto veliko i dobro

Politika

VULIN: Kad vidite ko vas napada, znate da radite nešto veliko i dobro

Podeli vest

Nema tog Pacolija, Tepićeve ili koga god ko nas napada, zbog koga ćemo prestati da se borimo za jačanje Vojske Srbije, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin

- Kad vidite ko vas napada, znate da ste uradili nešto veliko i dobro za srpski narod i srpsku vojsku - izjavio je Vulin odgovarajući u Narodnoj skupštini Republike Srbije na napade Bedžeta Pacolija. 

- Bedžet Pacoli, taj isti kome Marinika Tepić obezbeđuje prostor i priliku da govori, sada je napao Vladu Republike Srbije, konkretno mene, zato što, kako kaže - vaskrsavam zločinačke ratne brigade, brigade koje su činile zločine u Bosni i Hercegovini i na Kosovu i Metohiji. Osećam potrebu da još jednom stanem u zaštitu svih naših pripadnika, svih naših boraca, i svih koji su branili ovu zemlju, a posebno pripadnika 63. padobranske i 72. brigade za specijalne operacije, da još jednom potvrdim koliko je naša zemlja posvećena odbrani onih koji su je branili - rekao je ministar Vulin i dodao:

VULINOV ODGOVOR NA PRIMEDBU U SKUPŠTINI ZAPUŠIO USTA HEJTERIMA: Nijedan pravoslavac nije se u džamiji digao u vazduh, vičući za Boga i Isusa!

- Čim vidite ko vas napada za nešto, vi znate da ste nešto veliko i dobro uradili za srpski narod i za srpsku vojsku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija