• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.12.2019

16:04

(VIDEO) NAKON SKANDALA U SKUPŠTINI OGLASILA SE MAJA GOJKOVIĆ: Boško NIJE BALERINA, već FAŠISTA, ono NIJE PERFORMANS, već NAPAD, A NAPADI SIGURNO NEĆE POMOĆI SRBIMA U CRNOJ GORI!

Politika

(VIDEO) NAKON SKANDALA U SKUPŠTINI OGLASILA SE MAJA GOJKOVIĆ: Boško NIJE BALERINA, već FAŠISTA, ono NIJE PERFORMANS, već NAPAD, A NAPADI SIGURNO NEĆE POMOĆI SRBIMA U CRNOJ GORI!

Podeli vest

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković osudila je danas ispad Boška Obradovića u Skupštini Srbije i poručila da je to bio "fašistički napad Obradovića, Ivana Kostića i Saveza za Srbiju na Skupštinu Srbije"

 


- Osuđujem najoštrije ovaj fašistički napad SzS-a, Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića - kazala je Gojković na vanrednoj pres konferenciji i dodala da su danas pokušali da pokažu kako bi izgledao rad Skupštine i Srbija kada bi oni sa "ljotićevskim manirima uspeli da pobede i dođu na vlast".

Gojković je navela da je ona svojim delovanjem u trenutku incidenta pokazala volju većine, volju građana, a to je da fašizmu nije mesto u Skupštini Srbije i da fašizam ne može da prođe.

Komentarišući to što je Boško Obradović kazao da je to bio politički performans, Gojković je kazala:

- Obradović za sebe može da tvrdi da je balerina, ali nije balerina. On je fašista, kao i Kostić i SzS. Pokazali su šta su hteli. Tako mirnim performansima su i mene bili u mom kabinetu.

(VIDEO) TRENUTAK HAOSA! Pogledajte kako je Boško Obradović DIVLJAČKI nasrnuo na poslanike u Skupštini Srbije!

 



U čijem interesu su radili, mogu oni da odgovore, kazala je Gojković i upitala:

- Zar tuča u Skupštini može da pomogne srpskom narodu i SPC u Crnoj Gori?

Ističući da prema njenom mišljenju ne može, Gojković je kazala da su oni samo pokazali, pred kamerama i pred 200 poslanika u sali, kako izgleda njihova politika.

Na pitanje zašto je zamolila obezbeđenje da ne reaguje u toj situaciji, Gojković je kazala:

- Zato što nisam želela da ''igram igru'' Saveza za Srbiju, pa da oni onda mogu da izigravaju žrtvu u parlamentu.

- Niko nije bio ugrožen, a znam kakva bi priča bila da sam dopustila obezbeđenju da reaguje - kazala je Gojković.

Govoreći o situaciji u Crnoj Gori nakon usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti, Gojković je kazala da je sigurna i ubeđena da će Vlada Srbije pomoći narodu u CG i SPC i to svojim znanjem, političkim umećem, mudrošću.

- Zato smo danas kao poslanici koji podržavaju rad Vlade apelovali da se strasti stišaju da im omogućimo da po slovu zakona pomognu srpski narod i SPC - navela je predsednica Skupštine.

FAŠISTA OPET DIVLJA! BOŠKO POKUŠAO DA NAPRAVI HAOS U SKUPŠTINI! Upao na sednicu i napao Martinovića!

 



Upitana zašto je isključen ton, rekla je da ton nije bio isključen, a događaj je, na upit novinara opisala:

- Uleteli su u salu, stali ispred predsedavajućeg, urlali na sve nas i vređali poslanike u prvim redovima, a desilo se tako što su poslanici SzS-a odlučili da na fašistički način prekinu rad Skupštine i izvrgnu je ruglu - kazala je Gojković.

Ponašanje poslanika vladajuće koalicije u trenutku incidenta, Gojković je nazvala "odgovarajućim":

- Branili su Skupštinu, branili su dostojanstvo građana.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Misa

pre 4 godine

U pravu ste ! No Ti i tvoji mentori odavno zasluzujete da se nadjete na smetilistu istorije...fuj

SS

pre 4 godine

Kako vas zaje*ava,pa bar mu stavite nanogicu sa signalom skupšine da ne izlazi iz nje,jer postaje sve zanimljivije i zanimljivije.

Lane

pre 4 godine

Djilas i njegova ekipa konacno treba da spuste loptu !

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija