• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.12.2019

15:57

KURTI JE PREVARANT I VELIKO RAZOČARANJE! Haradinaj brutalno izvređao kandidata za budućeg premijera lažne države Kosovo!

Politika

KURTI JE PREVARANT I VELIKO RAZOČARANJE! Haradinaj brutalno izvređao kandidata za budućeg premijera lažne države Kosovo!

Podeli vest

Odlazeći kosovski premijer, Ramuš Haradinaj, izjavio je da je predsednik Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, prevarant i veliko razočaranje za građane

Haradinaj, čija Alijansa za budućnost Kosova će u novom sazivu parlamenta u opoziciji, rekao je da nije srećan zbog toga.

Dodao je da je teško predvideti kako će se dalje razvijati situacija u pogledu formiranja nove vlade, ne isključujući pritom mogućost raspisivanja novih vanrednih izbora.

SVI DOGOVORI PADAJU U VODU, IDEMO U OPOZICIJU?! Kurti prevario Mustafu, DSK preti novim izborima!

 



Za njega je, kaže, dobra vest to što je skupština konstituisana, ali nije dobro što Samoopredeljenje i DSK kao potencijalni partneri nisu to radili u dogovoru.

- Nije u redu da jedan partner deluje sam, dovede drugog pred svršen čina, a onda od njega traži podršku. Partneri moraju biti tretirani s poštovanjem u postizanju dogovora koji treba da bude na dobrobit svih - rekao je Haradinaj, prenela je prištinska Koha.

Prema njegovim rečima, nije moguće još dugo čekati na epilog dogovora Samoopredeljenja i DSK.

- Ako gospodin Kurti ne formira vladu, predsednik na osnovu svojih ustavnih ovlašćenja, može mandat za sastav vlade da ponudi nekoj drugoj stranci - kazao je Haradinaj.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija