• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.12.2019

18:06

JOŠ JEDAN AKT MRŽNJE OBRADOVIĆA, ĐILASA I JEREMIĆA! Bečić: Ovakvo divljaštvo nema opravdanja! Nije slučajno što se to dešava BAŠ SAD!

Politika

JOŠ JEDAN AKT MRŽNJE OBRADOVIĆA, ĐILASA I JEREMIĆA! Bečić: Ovakvo divljaštvo nema opravdanja! Nije slučajno što se to dešava BAŠ SAD!

Podeli vest

Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti Skupštine Srbije Igor Bečić rekao je da Boško Obradović po nalogu Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića i dalje pokušava da na najbrutalniji nacin destabilizuje zemlju i da se u parlamentu Srbije ponove dešavanja koja su proteklih dana viđena u parlamentima regiona

- Ovo je bio jos jedan u nizu mržnjom motivisanih pokusaja Ðilasa i Obradovića da se nasiljem uruse institucije države, kako bi se domogli vlasti, ali moraju biti svesni da građani nikada nece glasati za nasilništvo i fašizam - naveo je Bečić u saopštenju dodajući da se na vlast dolazi na izborima, a ne prebijanjem politickih protivnika.

(VIDEO) TRENUTAK HAOSA! Pogledajte kako je Boško Obradović DIVLJAČKI nasrnuo na poslanike u Skupštini Srbije!

 



On je podsetio da je Obradović prvo nasrnuo na predsednicu Parlamenta Maju Gojković, pa je nasilno upadao u RTS, brutalno zloupotrebio državnu zastavu u pokušaju da razbije ulazna vrata na parlamentu.

- Za ovako divljačko i rušilačko ponašanje nema opravdanja, ovo je za najstrožiju osudu, da ne spominjem da je momenat kada se ovo nasilje desava jako indikativan. Znam da će predsednik Vučić i Vlada Republike Srbije učiniti sve i sa mudrom politikom sačuvati interese srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, ali poštujući Ustav i zakone - zaključio je Bečić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pavle

pre 4 godine

E Gosp. Becicu, vi ste to osudili i nista ne preduzimate. Rezultat-Bice jos gorih ispada dok se vi cudite, osudjujete i NISTA ne radite. Vi ste Vlada????????

Ljubiša

pre 4 godine

Kad će država da shvati da je Boško lud,kad ubije nekog???Nisam ja ni za Djida,ni za Pozderca,ali oni bar nisu ludi,ovaj Veseljko je neuračunljiv i treba ga što pre smestiti u ludaru,inače će neko odgovarati za njega kao za čoveka.

slađa

pre 4 godine

Aleksandar Martinović je nasrnuo na Boška Obradovića u Skupštini Srbije, Bečiću. I to je cela Srbija videla. I to zbog transparenta na kome je pisala istina koja se vama i Aleksandru Vučiću ne sviđa. Predsednik Srbije je bio sa Đukanovićem u Tirani kada su pravoslavni vernici bili na saboru u Nikšiću. Nikakav problem. Osim što je to namerno tako urađeno. I to je sada svima jasno kao dan. I vi biste se isto ponašali kao Đukanovićev režim, pendrecima biste uterivali ljude na referendum i izmene Ustava štetne za nacionalne interese Srbije. Ali, ne može. Naučite već jednom. Isto važi i za Boška Obradovića i SzS. Odlično zna Srbija šta se desilo 13.12.2019. godine.

Vule

pre 4 godine

Cudi me od toliko SNS u skupstini da su dozvolili da pravi cirkus kad bi popio dobre batine nebi se tako ponasao. KOD MILA DJUKANOVICA NE VERUJEM DA BI SE PONASAO OVAKO ON TO SREDI ZA CAS.

Saradžogla

pre 4 godine

Glupav i nepismen komentar!Vule,el razumes sta ti pisem?MARTINOVIĆ JE PRVI NAPAO OBRADOVIĆA!Na snimku se jasno to vidi!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17