• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

31.12.2019

10:39

SUD U UBU ODLUČIO:  GLIŠIĆ NIJE KRIV! Sergej Trifunović mora da plati troškove suda 21.000 dinara!

Politika

SUD U UBU ODLUČIO: GLIŠIĆ NIJE KRIV! Sergej Trifunović mora da plati troškove suda 21.000 dinara!

Podeli vest

Osnovni sud na Ubu odbacio je tužbu Sergeja Trifunovića, predsednika Pokreta slobodnih građana protiv Darka Glišića, predsednika Izvršnog odbora SNS, saznaje Kurir

Trifunović će morati da u roku od osam dana plati troškove parničnog postupka od 21.000 dinara, a njegov zahtev da mu Glišić zbog “uvrede i povrede časti” isplati 250.000 dinara, sudija je odbacio kao neosnovan.

U obrazloženju presude navodi se da Trifunović nije dao dokaze da je pretrpeo bilo kakvu štetu nakon što ga je Glišić nazvao “raspalom narkomančinom”, a što je bio predmet spora.

Takođe, kao argument navodi se i to da i sam Trifunović u javnom govoru koristi sličan rečnik i da nije tužio druge koji su ga tako nazivali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroljub

pre 4 godine

Neuporedivi su rečnici opozicije i pozicije. To svaki dan dokazuju

Ljubiša

pre 4 godine

A,taman je Ser-gej isplanirao gde će da skrcka tih 250 000 dinara....eee,Ser-gej, o ugledu i časti priča, a nema ni jedno ni drugo.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija