• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.12.2019

12:35

NADAM SE DA ĆEMO SVE REŠITI NA MIRAN NAČIN! Dačić: Crnogorski zakon izaziva ogromnu strepnju za sudbinu našeg naroda!

Politika

NADAM SE DA ĆEMO SVE REŠITI NA MIRAN NAČIN! Dačić: Crnogorski zakon izaziva ogromnu strepnju za sudbinu našeg naroda!

Podeli vest

Važno je da se svi problem u regionu, pa i poslednji u Crnoj Gori, rešavaju dijalogom jer je to u interesu svih, poručuje ministar spoljnih poslova Ivica Dačić na kraju 2019. godine

 

- Nadam se da će se svi problemi u regionu, uključujući i ovaj koji je nastao u Crnoj Gori zbog Zakona o slobodi veroispovesti, koji je donet uz protivljenje SPC i izaziva ogromnu strepnju za sudbinu našeg naroda i naše crkve u toj zemlji, rešavati dijalogom i na miran način - rekao je Dačić za Tanjug.

To bi, ističe on kao glavnu poruku sa kojom napuštamo prošlu i ulazimo u 2020.godinu, bilo u zajedničkom interesu celog regiona.

- Da pokažemo, za razliku od toga kako su navikli da nas vide, da, ipak, možemo da se dogovorimo i bez njih. Lično mislim da su svi koji se mešaju sa strane, najveći uzročnici svih problema - rekao je Dačić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija