• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

01.01.2020

10:03

ŠIPTARSKA POSLA! HARADINAJ NAPAO ALBANIJU DA HOĆE DA OTME DEO TEROTORIJE KOSOVA! Ponovo udario na Vučića i Ramu zbog "mini Šengena"!

Politika

ŠIPTARSKA POSLA! HARADINAJ NAPAO ALBANIJU DA HOĆE DA OTME DEO TEROTORIJE KOSOVA! Ponovo udario na Vučića i Ramu zbog "mini Šengena"!

Podeli vest

Vršilac dužnosti tzv. premijera Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da nema ništa lično protiv albanskog premijera Edija Rame, ali da je postojala velika opasnost da se Kosovo podeli i da se jedan deo navodno pripoji Albaniji

- Našao sam se pred velikom opasnošću da se Kosovo podeli i da se jedan deo navodno pripoji Albaniji. Bio sam primoran da budem protiv toga, jer se radilo o nacionalnom interesu, teritoriji, suverenitetu - rekao je Haradinaj za televiziju T7, prenosi Kosovo onlajn.

Govoreći o pritiscima i insistiranju da Kosovo ukine takse, Haradinaj je kazao da je "mini Šengen varljiva cucla Rame i predsednika Srbije Aleksandra Vučića".

PRIŠTINA SE UGLEDA NA MILA, ŠIPTARI SPREMAJU ZAKON O OTIMANJU SRPSKIH SVETINJA! Slavko Simić: U pitanju je sličan akt onom u Crnoj Gori!

- Oni više nemaju igračku kojom bi se zabavljali, pa su sada našli drugu igračku, to je jedna varljiva cucla za sve koji su deo toga, to je cucla varalica i za Vučića i za Ramu kako bi uveli Kosovo u zabludu - rekao je Haradinaj.

OTIMA NAM TREPČU! Haradinaj se obrušio na Kurtija i Mustafu zbog Beograda, a onda najavio SRAMNE POTEZE!

Istakao je, kao i više puta do sada, da su on i Rama "braća Albanci" i da nema ništa lično protiv njega.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bubasvaba

pre 4 godine

Prijatno ti cuclanje mozes cak i da biras.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija