• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.01.2020

20:59

LICEMER ĐILAS NAPADA ČAK I MRTVE! Poziva se na pokojnu Vericu Barać, a istovremeno je optužuje da je LAGALA O NJEMU! (VIDEO)

Politika

LICEMER ĐILAS NAPADA ČAK I MRTVE! Poziva se na pokojnu Vericu Barać, a istovremeno je optužuje da je LAGALA O NJEMU! (VIDEO)

Podeli vest

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas nadmašio je samog sebe. Ovoga puta udario je na nekadašnju predsednicu saveta za borbu protiv korupcije, pokojnu Vericu Barać

Đilas se pita zašto niko ne piše o dobitniku nagrade Verica Barać, a potom objašnjava kako ga je ona napadala i šta je sve pisala o njemu, navodeći da su sve to laži.

Pogledajte šta je sve rekao.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomislav Tanić

pre 4 godine

Onaj ko nezna ili neće da ceni rad i ogroman doprinos u borbi protiv korupcije naše legende, pokojne Verice Barać, bivše predsednice Saveta za borbu protiv korupcije vlade Republike Srbije, koja je s v o j ž i v o t žrtvovala da bi svima nama, građanima Rep. Srbije bilo bolje, treba ozbiljno da se zabrine za svoje neprime- reno ponašanje te i da se izoluje od javnosti i stidi zbog toga. Samo nas nekolicina koji s m o i m a l i čast i zadovoljstvo sarađivati i družiti se sa našom dragom i nikada prežaljenom legendom i "zaštitnim simbolom" borbe protiv korupcije, Vericom Barać, znamo kroz kakav "pakao" je prolazila, dostojanstvena i čestita te mi nedamo nikome, pogotovo "onima" koje je sa razlogom i pravom prozivala, da je mrtvu uznemiravaju a kojoj za njenog života nisu smeli "na oči izaći" a kamoli na duel ili u sudnici. Kivni smo sa razlgom na državu Srbiju što se još uvek nije na častan način "odužila" našoj dragoj Verici i postupila po našim zahtevima, da se bar plato ispred zgrade vlade R. Srbije nazove po njenom imenu i podigne spomenik, jer je zaslužila i sve nas, te i državu Srbiju, podjednako štitila i u toj borbi žrtvovala svoj život. Verica zaslužuje naše veliko poštovanje!

MilosObilic1389

pre 4 godine

За Драгана ЂИЛАСА, једини је спас, да даје НАЈВЕЋЕ ПРИЛОГЕ Српској православној Цркви...!! Можда га онда БОГ погледа...И опрости...?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17