• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.01.2020

14:01

DANAS "UBIO" ĐILASA! Objavili istraživanje prema kome sve stranke okupljene u SzS zajedno imaju - 6% podrške građana Srbije!

Politika

DANAS "UBIO" ĐILASA! Objavili istraživanje prema kome sve stranke okupljene u SzS zajedno imaju - 6% podrške građana Srbije!

Podeli vest

Dragan Đilas i stranke okupljene oko njega u Savezu za Srbiju imaju mizernu podršku građana, otkrilo je novo istraživanje uglednog američkog Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) koje je preneo Danas

List koji otvoreno podržava tajkuna Đilasa i njegove političke prikolice Jeremića, Obradovića, Lutovca i ostale, morao je da prizna ono što nikako nisu hteli da je podrška SzS u srpskom narodu - smešno mala. 

Morali su da priznaju, jer na istraživanje ne mogu da imaju nikakvu zamerku, pošto ga je radio ugledni američki Nacionalni demokratski institut (NDI).

MILO CITIRA ĐILASA PROTIV VUČIĆA! Udružili se u ANTISRPSKOJ HISTERIJI i poručuju srpskom predsedniku: U CRNU GORU NISI DOBRODOŠAO!

Prema tom, čak i prema Danasovim kriterijumima nespornom istraživanju, koaliciju u kojoj bi se našli Demokratska stranka, Stranka slobode i pravde, Dveri, Nova stranka i Socijaldemokratska stranka na izborima bi podržalo 6% ispitanika! To je pokazalo istraživanje javnog mnjenja koje je u novembru u Srbiji sproveo NDI, uz podršku USAID.

Što se tiče rejtinga pojedinačnih političara stvari stoje još gore za Đilasa i njegovu ekpu!

Prema ovom istraživanju, lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu naklonjeno je tek 7% građana, a lideru DS Zoranu Lutovcu samo 5%. Eto kolika je njihova "snaga"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pop

pre 4 godine

Ух добро је значи само 6% пробисвета, е па народе не дозволизе да тих 6% загађује околину. Користите сва средства против загађења.

Rajko

pre 4 godine

Lazović sto ne kažete da prema tom istraživanju SNS ima 32% podrške.

Ljubiša

pre 4 godine

E,Rajko,Rajko...da si išao u školu,kao sva normalna deca,znao bi da su ta tvoja 32% veća od 6%, sa 6% se ne dolazi na vlast, a sa 32% se dolazi.

Zare

pre 4 godine

Rajko. Malo li je I 32 posto. Hoces mozda da kazes da je njihovih 6 posto vece

Aleksa

pre 4 godine

Kad im vidis face,ne mozes glas da im das. A 6% je bas mnogo.

Djekson

pre 4 godine

6% sa sve Glupostima što rade i uradiše U tih 6% ništa pametnog nema A mogu bolje al neznaju misle da je tako dobro

Mihajlo

pre 4 godine

Znači Đilas ima 7% i Lutovac 5% + Dveri, Nova stranka i SDS što je jednako 6% Istino eve me

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija