• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.01.2020

19:49

SRBIJI VIŠE NIKO I NIKADA NE MOŽE NAREĐIVATI! Milićević: Vučić je stao ispred srpskog naroda u celini i dao do znanja da Srbi u Crnoj Gori uvek imaju podršku matice!

Politika

SRBIJI VIŠE NIKO I NIKADA NE MOŽE NAREĐIVATI! Milićević: Vučić je stao ispred srpskog naroda u celini i dao do znanja da Srbi u Crnoj Gori uvek imaju podršku matice!

Podeli vest

Potpredsednik Skuštine Srbije Ðorđe Milićević izjavio je da je odgovornom, mudrom i pragmatičnom politikom, predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrđuje svoju doslednost u borbi za interese srpskog naroda i Srbije kao države koja je izgradila svoj međunarodni ugled

- Srbiji više niko i nikada ne može naređivati niti od Srbije može napraviti svog poslušnika, pa čak i da tako nešto pokušaju i one zemlje i njihovi lideri kao svetski moćnici. Danas je Aleksandar Vučić održao lekciju iz istorije, ali i lekciju o dobrosusedskim odnosima i međusobnom uvažavanju i poštovanju - naveo je Milićević.

Ali sigurno najveću lekciju, ističe on, održao je onim koji već duže vreme u kontinuitetu diskriminišu srpski narod van njegove matice.

- Aleksandar Vučić je stao ispred srpskog naroda u celini i stavio do znanja crnogorskim zvaničnicima da Srbi u Crnoj Gori nisu sami i da će uvek imati podršku svoje matice, države Srbije koja će znati i umeti da se na legitiman i legalan način beskompromisno ali nenasilno i mirno bori za njihova prava - kazao je Milićević.

(VIDEO) ISTORIJSKO SLOVO PREDSEDNIKA VUČIĆA KOJE MORATE PROČITATI: Nisu Srbi vreća za udaranje, dosta je!

 



Prema njegovim rečima, krajnje je vreme da se stane na put asimilaciji Srba u Crnoj Gori, a da je iracionalnost koju manifestuje vlast u Crnoj Gori jprerasla u nastojanje da Srba u Crnoj Gori bude što manje.

- Na takvu politiku Aleksandar Vučić je dao jasan odgovor - prava Srba u Crnoj Gori ne smeju niti će biti na bilo koji način ugrožena. Srbija ima nultu toleranciju za sve koji srbima van Srbije ne misle dobro. To znači da Srbija ima i pravo i mogućnost da se bori za svoj narod, ma gde on bio, a da se u toj borbi pridržava načela poštovanja suvereniteta drugih država - naveo je Milićević.

- Opoziciji u Srbiji i to onom delu opozicije koji je politiku zamenio spletkarenjem, aferama, falsifikatima, Aleksandar Vučić je stavio do znanja da nisu niti mogu biti autentični zaštitnici Srba van Srbije, jer je njihovo licemerje dostiglo vrhunac lažnim optuživanjem Vučića da tobože destabilizuje Crnu Goru - kazao je potpredsednik skupštine.

Istina je, smatra on, da bi predstavnici tog dela opozicije prodali i svoju državu i žrtvovali srpski narod u rasejanju, samo da bi došli do ogoljene vlasti i nastavili sa raznim mahinacijama i nezakonitostima sa ciljem još većeg bogaćenje, jer im je očigledno malo ovo što su baš na taj način pribavili.

- Jedini garant da takva pošast neće biti vlast u Srbiji jeste odgovorna, posvećena i dosledna politika Alskasndra Vučića u interesu Srbije i svih njenih građana - zaključio je Milićević.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Naravno. Srbija je matica svim Srbima i štiti sve građane podjednako. Samo hrabro, verno i u istini.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Не бојте се браћо Срби, док је БОГ уз нас...!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija