• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

09.01.2020

14:21

VUČIĆEVIĆ ODGOVORIO NA NAPADE LIDERA SZS: Boško govori šta Đilas misli, oni bi da ubijaju novinare!

Politika

VUČIĆEVIĆ ODGOVORIO NA NAPADE LIDERA SZS: Boško govori šta Đilas misli, oni bi da ubijaju novinare!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević odgovorio je na napade i optužbe lidera Dveri Boška Obradovića i njegovog gazde tajkuna Dragana Đilasa

 

- Boško Obradović je, ako to nekome još nije jasno, lični megafon Dragana Đilasa. Boško uvek govori ono što Đilas misli, a ne sme lično javno da kaže. Sada je, dakle, sasvim jasno, oni bi da ubijaju novinare! Sve one koji ne govore i ne pišu kako se njima sviđa, oni bi po ljotićevskom receptu vešali na Terazijama ili streljali u Šumaricama - rekao je Vučićević i naglasio da tragediju devojčice Monike Karimanović (12) ne zloupotrebljavaju Informer i druge novine nego upravo Đilas i njegov posilni Boško Obradović.

Zvanično osumnjičen za silovanje

Monstrum Ninoslav Jovanović zvanično je osumnjičen i uskoro će biti i optužen za silovanje male Monike. To je zvanična kvalifikacija zločina koji je počinio. I kako smo onda mi u Informeru počinili bilo kakav prekršaj ako smo napisali da je monstrum silovao Moniku?!

- Monstrum Ninoslav Jovanović zloglasni Malčanski Berberin zvanično je osumnjičen i uskoro će biti i optužen za silovanje male Monike. Dakle, to je zvanična, stručna kvalifikacija zločina koji je on počinio. I kako smo onda mi u Informeru počinili bilo kakav prekršaj ako smo napisali da je monstrum silovao Moniku?! Ne radi se ovde, dakle, ni o kakvoj njihovoj brizi za dečija ili bilo kakva druga ljudska prava, nego o bednoj i jeftinoj, prljavoj politici. Oni - Đilas, Obradović i svi ostali u tom SZS - već godinama i ne rade ništa drugo osim što pokušavaju da na najgorim lažima i na najprizemnijoj mržnji otmu vlast u Srbiji kako bi opet mogli nekažnjeno da kradu. U tom cilju sada zloupotrebljavaju i tragediju male Monike. Sram ih bilo! - poručio je Vučićević i podsetio da su se majka Monike Karimanović i njena porodica u više navrata i javno zahvaljivali Informeru i drugim medijima za pomoć tokom potrage za otetom devojčicom.

- Mi smo, za razliku od bolesnog lažova Boška Obradovića, učinili sve što je u našoj moći da Monika bude pronađena, a njen otmičar uhapšen. Obradović, Đilas, njihova Tanja Vojtehovski i drugi SZS hejteri za to vreme su, da se podsetimo, gotovo otvoreno navijali i prizivali najgore zlo, da bi onda i za njega optužili državu i vlast - naglasio je glavni urednik Informera.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SKANDAL! Monikina majka podržala pisanje Informera, a ĐILASOV BOŠKO TRAŽI SMRTNU KAZNU ZA NAŠEG GLAVNOG UREDNIKA!
Politika

SKANDAL! Monikina majka podržala pisanje Informera, a ĐILASOV BOŠKO TRAŽI SMRTNU KAZNU ZA NAŠEG GLAVNOG UREDNIKA!

Đilasov lider Saveza za Srbiju Boško Obradović danas je na Tviteru zatražio smrtnu kaznu za glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića zbog današnje naslovne strane naših novina na kojoj je objavljen jezivi iskaz Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin, u kome priznaje da je šišao i seksualno zlostavljao Moniku Karimanović (12)

09.01.2020

11:54

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija