• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M Dakić

10.01.2020

17:39

(FOTO/VIDEO) INFORMER U MOROVIĆU RASKRINKAO PREVARU ĐILASOVACA! Marinika, lažeš! Ovde nema droge, samo kokoške i jaja!

Politika

(FOTO/VIDEO) INFORMER U MOROVIĆU RASKRINKAO PREVARU ĐILASOVACA! Marinika, lažeš! Ovde nema droge, samo kokoške i jaja!

Podeli vest

Marinika Tepić, bliska saradnica tajkuna Dragana Đilasa pokušala je bezočno da slaže javnost tvrdnjama da se na farmi Vojne ustanove Morović nadomak Šida nalazi najveća državna plantaža narkotika!

Međutim, redakcija Informera raskrinkala je najnoviju prevaru Đilasovaca, jer tamo nema ni traga od zasada droge, već koka nosilja, pilića i jaja!

Foto: Novak Đurović

Naša ekipa uputila put Morovića na oko 120 kilometara od Beograda. Na kapiji nas je dočekala Daliborka Rajnić, načelnik vojne ekonomije koja 12 godina već radi na ovoj vojnoj farmi izgrađenoj još davne 1977. godine, još za vreme Tita. Na njoj se nalazi pogon za odgoj pilića sa sedam objekata, kao i tri pogona za proizvodnju jaja uz sortirnicu jaja.

Foto: Novak Đurović

Domaćini ove vojne ustanove dozvolili su nam da zavirimo u svaki ćošak ovog kompleksa. Nema vrata koja nam nisu otvorili, hangara koji nisu otključali na naš zahtev.

I umesto zasada marihuane, tamo smo zatekli koke nosilje, piliće i žene na sortiranju jaja. Teško da bi iko od njih mogao i da pomisli da je reč o narko dilerima.

Foto: Novak Đurović

- Nek ta Marinika dođe sama da se uveri šta mi ovde radimo i čega ovde ima. Nek dođe da zasuče rukave i pomogne nam u poslu, umesto što svašta o nama piše - kaže Jasminka Đokić koja radi na sortiranju..

Foto: Novak Đurović

Od posla na ovom imanju izdržava se čak 30 porodica.

- Kako je nama svima kada nas neko optuži da smo narko dileri?! To je sramota - kaže Daliborka Rajnić.

Foto: Novak Đurović

Šta smo sve zatekli u pogonu u Moroviću, pogledajte u prilogu koji sledi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vuki

pre 4 godine

Sa'će Marinika da opali : "Oni stavljaju drogu u jaja !"

Siniša Škarica

pre 4 godine

Marinika se malo prevarila. Nije računala da joj je gazda Crnogorac, a oni uvek svoje gluposti svaljuju na druge.

ASemjonov

pre 4 godine

Bilo bi normalno da svi zaposleni ove farme pilica kolektivno podnesu tuzbu javnom tuzilastvu protiv Marinike Tepic.Ovo nije kleveta vec krivicno delo lazne optuzbe. Sa tim se mora prestati ako Srbija zeli pravnu drzavu.

Ruzica

pre 4 godine

Marinika,cula si posten i radan svet i ZASUCI RUKAVE I NA POSAO.Kada umes da pricas i siris lazi!

Lane

pre 4 godine

Šta drugo i očekivati od Marinke nego da se služi lažima i prevarom !

Žigolo

pre 4 godine

Glupu šljuku je neko ispalio za sve pare, rekao joj da tamo ima i da gaje hiljade KOKA a pošto njoj na kraj pameti nije palo da prvo makar sa nekim popriča i proveri ona je izletela u javnost i celom svetu pokazala koliko je glupa. Mislite da će da prestane? Ni slučajno, teraće ona tako da izvršava Đilasove naloge sve dok na izborima ne ostane bez poslaničkog imuniteta, posle toga nećemo više morati da slušamo i gledamo njeno glumatanje.

miroljub

pre 4 godine

Nije Marinika kriva, ona je čula za neku "koku", ali bila je u dilemi dali ona koju i ona ima, ili južnoameričku "koku" ili koku iz uzgajališta. Za nju i previše.

Sajber četrnaesti

pre 4 godine

Било ко од грађана да је изнео такву лаж,вероватно би био кажњен макар прекршајни. Када лажу посланици који не учествују у раду Скупштине то пролази по систему ,,Пси лају ветар носи''. Делегирани од народа не учествују у раду Скупштине,примају плату,повлашћено једу у ресторану,фризирају се,путују и шта све још и за тај нерад и неодговорност примају плату. Срамота!

vilager

pre 4 godine

Marinika igra nabadaljku, ali nikako da ubode.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija