• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.01.2020

14:06

ĐURIĆ: Napadi na njegovu porodicu neće pokolebati Vučića! (VIDEO)

Politika

ĐURIĆ: Napadi na njegovu porodicu neće pokolebati Vučića! (VIDEO)

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić uveren je da fabrikovane laži i napadi na porodicu predsednika Srbije neće pokolebati ni Aleksandra Vučića, niti stranku koju vodi i sprečiti ih da nastave sa politikom budućnosti i daljeg razvoja Srbije

Đurić, inače direktor vladine Kancelarije za KiM kaže da predsednik za to što je, zahvaljujući njegovom angažmanu, došlo do preokreta po pitanju statusa KiM i do talasa povlacenja priznanja, zaslužio aplauz, a, umesto toga, kaže Đurić, Vučića i državnu politiku napadaju i to baš oni za čije vreme je više od stotinu država priznalo tzv. Kosovo.

Oni , rekao je Đurić za Pink, nastoje da na svakli način na društvenim mrežama omalovaže sve što se radi i, u odsustvu argumenata, napadaju predsednikovu porodicu.

- Ali, ne možete napadati sina ili brata predsednika Srbije samo zato što vam se predsednik ne sviđa, pošto znate da oni nisu političari i ne mogu da se brane -rekao je Đurić.

Foto: prointscreen

On je ukazao na najnoviji slučaj, kada je, na jednom od portala, koje, kako je rekao Đurić, finansira jedna od stranih amabasada, a iza kojih stoji deo opozicije, navedeno je kako je predsednikov sin bio "na nekoj proslavi, sa kim je ili nije sedeo, a zatim je usledila gomila laži vezanih za to".

Đurić je kazao da Jeremić i Đilas, koji nisu u stanju da Srbiji ponude alternativu, nova lica, programe, posežu zato za niskim udarcima, tamo gde misle da neko ne može da se brani ili da ga odvrate od borbe, ali se to, zaključuje, neće dogoditi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lane

pre 4 godine

Napadi opozicije na porodicu predsdnika pokazuje samo koliko su nisko pali.

Jelena

pre 4 godine

Napadi na Vucicevu porodicu nece ga ometati u radu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija