• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

11.01.2020

21:19

NE ZNAM KOJA NJENA LAŽ JE GORA I PODMUKLIJA! Vulin: Ni posle tri dana Marinika Tepić se nije izvinila!

Politika

NE ZNAM KOJA NJENA LAŽ JE GORA I PODMUKLIJA! Vulin: Ni posle tri dana Marinika Tepić se nije izvinila!

Podeli vest

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se opoziciona poslanica Marinika Tepić ni posle tri dana nije izvinila za laž da se u Vojnoj ustanovi "Morović" gaji marihuana

- Prošla su tri dana od kako je Marinika Tepić slagala da Vojska Srbije gaji marihuanu. Da su u kokošinjcima VU ''Morović'' koke nosilje i da ima jaja, ali nema marihuane, uverili su se novinari brojnih redakcija. Marinika nije prihvatila moj poziv da obiđe kokoške, a nije se ni izvinila - naveo je Vulin u saopštenju za javnost.

Kako prenosi Minsitarstvo odbrane, on je ocenio da za takvo njeno ponašanje, za blaćenje Vojske Srbije, nije dovoljno opravdanje to što ona mrzi predsednika Srbije Aleksandra Vučića ili njega.

(FOTO/VIDEO) INFORMER U MOROVIĆU RASKRINKAO PREVARU ĐILASOVACA! Marinika, lažeš! Ovde nema droge, samo kokoške i jaja!

- Marinika često laže, još nismo zaboravili da je lagala da Srbija kupuje povlačenje priznanja i tako mnogo pomogla Šiptarima, a već je stigla nova laž o Vojsci Srbije. Ne znam koja je Marinikina laž gora i podmuklija - dodao je ministar.

On je zaključio da bi tužilaštvo moralo da pita Mariniku Tepić zašto je lagala, ali i to ko su ti "pošteni ljudi iz MUP-a" na koje se pozvala kada je lagala o Vojsci Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Marinika laze svakako a tvoja tetka iz Kanade sa 200,000 evrica koje ti je poslala to smo zaboravili vojnice od 7 dana.

Smrad

pre 4 godine

Jel to vojska Srbije ili poljoprivredna zadruga ministre ???

prosveta26

pre 4 godine

Извињење није довољно. Шта ради судство? Ова лаже, маже, узнемирава јавност, дрско и "транспарентно" а тужилаштво ћути, докле, бре?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija