• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.01.2020

22:10

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Jevtić na saslušanju nije spomenuo Zoranu Mihajlović, ALI JESTE NJENOG MUŽA!

Politika

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Jevtić na saslušanju nije spomenuo Zoranu Mihajlović, ALI JESTE NJENOG MUŽA!

Podeli vest

Miroljub Jevtić, direktor JP Infrastrukture Železnica Srbije, uhapšen je danas zbog primanja mita u službenim prostorijama u iznosu od 10.000 evra

Pojedini mediji preneli su danas kako je Jevtić na saslušanju rekao da je novac davao ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović.

Kako Informer nezvanično saznaje, direktor JP Infrastrukture Železnica Srbije nije spomenu Zoranu Mihajlović, ali je spomenuo njenog supruga Vladimira Atanackovića.

Foto: Beta

Vladimir Atanacković i Zorana Mihajlović

Foto: printscreen

 

 

Jevtić je tvrdio da je stotine hiljada evra predao jednom biznismenu.

Podsetimo, Ministar policije Nebojša Stefanović danas se obratio javnosti na konferenciji za medije u Palati Srbija, iznoseći rezultate ministarstva u borbi protiv korupcije i tom prilikom je saopštio da je uhapšen Miroljub Jevtić.

Foto: printscreen

- Osim odlučne borbe protiv narko trafikinga, zaplenili smo preko sedam tona narkotika, nastavljamo i borbu protiv korupcije. Uhapšene su osobe M.J. (1961), direktor preduzeća "Infrastrukutra železnica Srbrije" i još nekoliko lica. Direktor je primio mito od 10.000 evra zbog eksproprijacije zemljišta - rekao je ministar.

 

 

On je naveo da se direktor sumnjiči da je u službenim prostorijama preduzeća primio mito u iznosu od 10.000 evra, od posrednika kao, kako je rekao, nagradu za koruptivne radnje u postupku eksproprijacije zemljišta koje se nalazi na trasi planirane izgradne brze pruge.

Foto: printscreen

 

 

- Policija je u trenutku hapšenja kod osumnjičenog našla novac - rekao je Stefanović i dodao da se sumnja da je tih 10.000 evra samo jedna od tranši.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Laza Lazarevic

pre 4 godine

Znaci vladaju lopovi u prevodu ovom zemljom.

Saradžogla

pre 4 godine

Добро,добро,знамо ту фору ... Биће у понедеоник ДА НИКИ НИЈЕ СПОМЕНУО ЗОРАНИНОГ СУПРУГА!Па,бре,када Мартиновић крене да брани Зорану ... Их,куј би се бламирао за неколико хиљадарки евра?Али,бато,за милионче ...

Tof

pre 4 godine

Isto je to!!!!!.On ili njen muz isto mu dodje.A sada adio Zorana.

srbo

pre 4 godine

Isto kao da je i spomenuo,posle ovoga verujem i u veze sa Hardinajem o kojima se pisalo.

Foca

pre 4 godine

A lepo sam ja rekao da je zorule mucak, nema vise price, nema izgovora, napolje iz nemanjine!

Blazo

pre 4 godine

G-dine Vucicevicu. Molim Vas nemojte vise da se bavite novinarstvom. Razlog potrazite sami.

stanko

pre 4 godine

Sistem se rusi iznutra, nije imao ko da ga srusi od "Djilas opozicije-nepostojece" spolja .... Steta. Bili su bolji od DOS-ovaca ali su se izujedali iznutra, "mala bara puno krokodila" im ce im doci glave...glasao za Nikolica, a ne za ove koji su iskoristili moj glas

Anita

pre 4 godine

Stefanovici cisti bagru! Gomila njih je preletela iz Djilasovog jata i stavilo SNS znacku misleći da će moći opet državnim kešom da plaćaju svoja bahaćenja!

Goca

pre 4 godine

Zena zavrsila ekonomiju a Ministar gradjevine ha Bruka

Miki

pre 4 godine

Lopovi hvataju lopove ko bude jaci njegov je plen.Sve receno narod razume.

Rajko

pre 4 godine

Ne pitam se da li je kriva ili ne ali se pitam gde su joj bile oci kad se udavala.

voja

pre 4 godine

i zasto sada stefanovic ne hapsi i ispita zoranu i njenog muza,,,znam da ovo sto pisem mogu samo ja videti jer vi ovo necete objaviti majku vam jebem komunjarsku ,zapamtite dobro moje reci cim padne vucic i njegovi kriminalci vi sa kuplenim novinarskim doplomama mozete ici samo u albaniju da kopate rovove nece na balkanu postojati mesto gde ce vas smestiti jebem li vam svima poreklo i zivo i mrtvo

Mladen

pre 4 godine

Zoko, pa ti imaš muža? Ja mislio da si single...

Ziko Pop

pre 4 godine

On Atanackovic,ona Mihajlovic,deca trece prezime,niko nikom rod niti pomozi Bog.

gagi

pre 4 godine

A šta ćemo sa tvojim tatom....pojela maca....eeeeee zemljo propala

Dule

pre 4 godine

Да ја донесем кући само 10 евра, жена би ме питала откуд ми те паре, а Зоки ни 10 хиљада није било чудно.

jova

pre 4 godine

Zorana mi se ne dopada iz raznih razloga - ali zena je ministarka i ne spada u glupe plavuse! Ako ima neke para sa strane,onda su to sigurno milioni,a ne tricavi iznosi koje ovaj direktor pominje! Ovo je jasna poruka opozicije i govori o nivou njihove inteligencije!

zdjurdjevic

pre 4 godine

Pa logično je da nije direktno davao Zorani i zato je ona ovde "nevina" kao i Nebojša Stefanović, jer je muljao njegov otac, a ne on. Šta tu ima nejasno, tako to ovde funkcioniše. Sada će Zorana lepo da se razvede, "užasnuta" onim što je radio njen muž, a ona o tome ništa nije znala i , po zakonu, nije odgovorna za njegogve postupke jer on nije "Mali"

Ziko Pop

pre 4 godine

Jovo ,malo li je i za ministarku ili bilo kog ministra 1o hiljada?Pitanje je samo koliko puta po 10 ili vise hiljada ?

Grga Pitic

pre 4 godine

Ma ona nista nije znala,Zokili ,,,,koliko vremena je advokatska kancelarija drmala toliki kes a Zoka nista ne zna,,,plavuse uvek saznaju zadnje

aleksf

pre 4 godine

Zorana rodjena Tuzlanka,,,,Cela Tuzla jednu kozu muzla,,,a ovde Zorana iz Tuzle Srbiju jadnu muze

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija