• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.01.2020

23:19

OVAJ STVARNO NIJE U VINKLU! VEĆU GLUPOST NIKADA NIJE IZGOVORIO!  Zakucao se u autobus, a onda otišao da hrani mačke! OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ!

Politika

OVAJ STVARNO NIJE U VINKLU! VEĆU GLUPOST NIKADA NIJE IZGOVORIO! Zakucao se u autobus, a onda otišao da hrani mačke! OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ!

Podeli vest

Lider Pokreta slobodnih građana i glumac Sergej Trifunović večeras se u Bulevaru Mihajla Pupina zakucao u autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća, a potom pobegao sa lica mesta!

Potom se Sergej oglasio na Tviteru i dao bizarno objašnjenje svog odlaska sa lica mesta. Kako je naveo, morao je da ode kući na otključa vrata majstorima i nahrani mačke! 

SERGEJ TRIFUNOVIĆ IZAZVAO SUDAR SA AUTOBUSOM, PA ZBRISAO! Vozač zvao policiju, rekao mu da sačeka, on seo u automobil DODAO GAS I NESTAO! POLICIJA TRAGA ZA NJIM!

Ujedno je rekao da će ujutru otići u policiju, i zamolio orgene reda da ga nazovu pošto ne zna gde mu je auto.

KAKAV STRAŠNI LICEMER! Sergej se bori za Stanku Gligorijević, a VEČERAS POBEGAO SA MESTA NESREĆE!

Udes se dogodio kod pumpe "Dejton", oko 20.55 časova, kada je Trifunović prešao u zaustavnu saobraćajnu traku i automobilom "reno megan" udario u zadnji levi deo vozila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
shooster

pre 4 godine

Moro covek da ode, treba droga i alkohol da ishlape pa ce onda ko uredan gradanin da dode

miroljub

pre 4 godine

Normalno je da je pobegao sa lica mesta jer do jutra kada je "nameravao" da ode u policiju nestaće uzroci i alkohola i nečeg drugog.

Žigolo

pre 4 godine

Do sutra će da se otrezni i "izduva" pa će sam da se prijavi ... Baraba licemerna

MilosObilic1389

pre 4 godine

Таман...Да се истрезни...

Mihajlo

pre 4 godine

U Nemačkoj je za takav prekršaj (napuštanje mesta nesreće) propisana kazna zatvora do tri godine. Postoji sumnja da je lice učinilo nekoliko krivičnih dela i udaljilo se sa mesta da bi prikrilo tragove (alkohol, droga i td.)

ljuba

pre 4 godine

...i da izbaci ona 3 promila alkohola iz sebe. Stvarno me zanima profil ljudi koji su u stranci ciji je on predsednik, da li su oni normalni...

goran

pre 4 godine

Kako bi neki gradjanin prošao da tako neša uradi.

Djekson

pre 4 godine

Takvi nama trebaju da vode Drzavu Baš kao Trifunovic Pa cemo se Opametiti jednom za sva vremena

misa

pre 4 godine

Polako dolaze jedan po jedan, prvo milojko pa sada sergej, ........ko je sledeći, ajde kladionice!

Vranjes

pre 4 godine

Morao covek da pobegne, dok nedodje sebi, ako moze uopste da dodje sebi.

Stojan

pre 4 godine

Takvi kao ovi bi hteli da vladaju Srbijom bruka i sramota

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija