• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.01.2020

15:39

JOVANOV O ĐILASOVOM EKONOMSKOM PROGRAMU: On bi samo da troši iz budžeta ono što je država zaradila zahvaljujući Vučiću i narodu!

Politika

JOVANOV O ĐILASOVOM EKONOMSKOM PROGRAMU: On bi samo da troši iz budžeta ono što je država zaradila zahvaljujući Vučiću i narodu!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov izjavio je da je Dragan Đilas danas kao svoju ekonomsku politiku predstavio sve ono što je radio i dok je bio na vlasti - smanjenje javnih prihod i povećanje rashoda, a da bi rezultat bio apsolutno isti kao onaj koji su već jednom postigli, a to je dovođenje Srbije do bankrotstva, otkazi za pola miliona zaposlenih, potpuno uništavanje privrede i bukvalno bacanje Srbije na kolena

 

- Ni reč Ðilas nije rekao o tome kako bi nešto zaradio za Srbiju, kako bi napunio budžet, već samo kako bi da potroši sve ono što je država zaradila i uštedela zahvaljujući Vučiću i narodu, koji je razumeo i podržao njegovu politiku - navodi Jovanov.

On u pisanoj izjavi ističe da je ista ovakva obećanja, po sistemu "lako ćemo", Ðilas davao kao gradonačelnik Beograda, a da je rezultat bio zaduženost Grada Beograda za 1,2 milijarde evra, dugovi trudnicama i porodiljama od 390 miliona dinara, dugovi javnih preduzeća, ali, istovremeno, nije bilo ni dinara duga za reklame i sekunde koje su od javnih preduzeća i ustanova naplaćivale njegove kompanije.

Nisu potrebne, kaže Ðilas, građanima Srbije pruge, ne trebaju ni auto-putevi, ne treba ništa. I to ne treba nikoga da čudi, jer ni kada je bio na vlasti, Ðilas nije gradio, već se više bavio ugrađivanjem. Posledica toga je da Srbija nije imala nijedan kompletno završen auto-put, da su na prugama vozovi išli brzinom "ćire", ali da su njegove kompanije prihodovale 619 miliona evra, tvrdi Jovanov.

- Dakle, građani mogu da biraju. Ili putevi i pruge za narod i Srbiju, ili fabrike, pogoni i nova radna mesta, ili odgovorna, štedljiva i domaćinska ekonomska politika, ili novo bankrotstvo države, otkazi za radnike ali, naravno, opet milioni evra za Ðilasove kompanije. A, uveren sam da će i Ðilas ubrzo shvatiti da je narodu mnogo više stalo do Srbije, nego do toga da on od milionera, postane milijarder u evrima i da svoje namere ne može da sakrije šarenim lažama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena

pre 4 godine

Sve zasluge Sns-a Djilas bi da preuzme.Pa narod nije toliko glup!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17