• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

19.01.2020

23:35

PROMENE U REDOVIMA OPOZICIJE! Đilas šutnuo Mariniku, našao novu "prvu damu"!

Politika

PROMENE U REDOVIMA OPOZICIJE! Đilas šutnuo Mariniku, našao novu "prvu damu"!

Podeli vest

Posle blama sa "narko-farmom" u kokošinjcu u Moroviću, lider SZS na mesto Marinike Tepić doveo Anu Stevanović

Marinika Tepić, jedna od najbližih saradnica lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, izgleda da je dobila ozbiljnu konkurenciju u plasiranju izmišljenih afera! Ona je donedavno bila zadužena za fabrikovanje lažnih spinova protiv aktuelne vlasti, ali je sada ta uloga pripala novoj Đilasovoj uzdanici Ani Stevanović. Da li je između njih dve u toku borba za prvu dvorsku damu SSP ili je nešto drugo u pitanju, tek Ana Stevanović sve glasnije plasira u javnost poruke koje je donedavno puštala Tepićeva. 
 

Brzo potroše ljude

Izmišljene afere uništavaju kredibilitet političara koji ih plasiraju i dovode SZS u situaciju u kojoj brzo potroše ljude i onda ih menjaju novim
Jelena Vukoičić, politikolog 

 

 

Priviđa im se glad
Njih dve sada se utrkuju koja će pre da plasira monstruoznu tezu kako deca u Srbiji padaju u nesvest od gladi?! Za svoje bolesne tvrdnje ni Stevanovićka, baš kao ni ranije Marinika, nije ponudila ni jedan jedini dokaz. Tako su ih tviteraši uhvatili kako govore gotovo iste rečenice, očigledno nastale u Đilasovoj medijskoj spin kuhinji.


- Deca nam gladuju i, kao što čujem, od početka školske godine padaju u nesvest od gladi zato što nemaju ni za doručak... - navela je 20. septembra 2019. godine Marinika Tepić. 


Identičnu rečenicu plasirala je nedavno i Ana Stevanović.
- Dok je sve više slučajeva da deca u školama padaju u nesvest jer nemaju ni za užinu, dok učiteljice organizuju da đaci među sobom dele užinu kako bi oni koji nemaju nešto pojeli, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja nastavlja sa svojim neverovatnim idejama - napisala je na Tviteru Stevanovićeva. 

Marinikine izmišljene afere

Marinika Tepić proslavila se izmišljanjem afera protiv aktuelne vlasti bez i jednog jedinog dokaza. Prvo je pokušala da plasira lažnu aferu "Krušik" i kako su srpske mine završile u Ukrajini, gde ubijaju Ruse. Kada je to demantovala čak i ukrajinska ambasada, prešla je na novi front. Ubrzo je izmislila aferu "Morović" - kako se na toj vojnoj farmi tobože gaji marihuana. Demanti ove masne laži stigao je već narednog dana, pošto su se novinarske ekipe, na čelu sa reporterima Informera, uverile da su na farmi isključivo koke nosilje, a ne nekakva droga.

 


Sagovornici Informera ističu da je Marinika Tepić očigledno izgubila kredibilitet plasiranjem lažnih afera poput poslednje da se na vojnoj farmi u Moroviću gaji marihuana, pa joj više ni Đilas ne veruje! 


Politikolog Jelena Vukoičić kaže da je problem SZS to što svoju politiku bazira isključivo na montiranim aferama.
- Za sve njihove optužbe ispostavi se da su izmišljene. To, logično, uništava kredibilitet samih političara koji ih plasiraju i dovodi koaliciju oko SZS u situaciju u kojoj vrlo brzo potroše svoje sopstvene ljude i onda ih menjaju novim. To je klasičan primer neodgovorne i destruktivne politike, usmerene isključivo prema diskreditaciji protivnika, u kojoj se nimalo ne vodi računa ni o interesima građana, ni o velikom broju funkcionera i članova SZS - napominje Vukoičićeva. 


Đilas laže još više
Potpredsednik SNS Milenko Jovanov ističe da je krajnje nevažno ko će da širi Đilasove laži.
- Potpuno je svejedno ko će da laže u Đilasovo ime. Uostalom, ne znam zašto Đilas i traži nekoga za to, jer je pokazao da sam laže više i od Marinike Tepić, iako to deluje gotovo nemoguće - poručuje Jovanov.
 

Drugarice preletačice

Reč je, inače, o dve iskusne političarke, s bogatom karijerom preletanja. Ana Stevanović je u politiku ušla preko Pokreta "Dosta je bilo" Saše Radulovića, da bi potom preletela kod Đilasa. Mediji u Srbiji pisali su i da ima više nego sumnjiv doktorat. S druge strane, Marinika Tepić je apsolutni šampion u preletanju, jer je u toku svoje političke karijere bila članica LSV, LDP, PSG, Nove stranke i konačno Đilasovog SSP.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 4 godine

Pa Marinika sta ces sad?Opet preletanje u novo jato.

Ljubiša

pre 4 godine

Kako ''šta će sad''?Pa,kod Zorana Živkovića, a možda će Marinka,nepoznatog prezimena, i sama na izbore,pa pobedi,ha,ha,ha...E,Marinka,dolaze mladje,a mjtore idu niz vodu,sledeći je Boško,Aleksić,pa Jeremić, a onda Djido 619 izlazi sam na izbore i tako vas prevede žedne preko vode...osmislio Djido 619 sve.

Sasa

pre 4 godine

Mene ne moze niko da prevede preko vode zednog.Zato sto nikom od politicara ne verujem vise.Vec 30 god.na ovoj politickoj sceni Srbije vladaju isti likovi.Samo se rotiraju.

Miki

pre 4 godine

Djido 619 menja ženske ko čarape Tesko nama Bojkotuju nas Sve bolji od boljeg.A savetuju ih naši provereni prijatelji EU mustra do mustre Što bi rekli častan pošten svet Oni su mi jasni ali ovi koji kevcu i prave nered glumeci njihove pristalice su bas dezorjentisani neznam za koju lovu glume ludilo ,ako je cifra ozbiljna de da se prijavim

Zare011

pre 4 godine

Neznaju vise gde udaraju sireci lazi. Pokazuju koliko su mizerni is Dana u Dan. Trebalo bi izmedju sebe da organizuju takmicenje, naj lazov. Kakva bi to borba bila.

Djekson

pre 4 godine

Djliasu je dobar samo Djilas ali ponekad ni on samom sebi ne valja jer je potrošio neke pare pa gleda kako da vrati duplo

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija