• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.01.2020

16:40

KAZNITI OVAJ MONSTRUOZNI ČIN! Đorđević šokiran zastrašujućim pretnjama Vesne Pešić predsedniku Vučiću!

Politika

KAZNITI OVAJ MONSTRUOZNI ČIN! Đorđević šokiran zastrašujućim pretnjama Vesne Pešić predsedniku Vučiću!

Podeli vest

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević najoštrije je osudio zastrašujuće pretnje na Tviteru sociološkinje Vesne Pešić i bivše članice LDP upućene predsedniku Aleksandru Vučiću i pozvao nadležne organe da preduzmu hitne mere

Pešić je na Tviteru navela "da bojkot izbora ne pomaže, već samo cev u glavu" na šta je ministar reagovao i zatražio od stručnjaka da procene mentalno stanje gospođe Pešić, smatrajući da normalna osoba to ne bi ni pomislila, a kamoli napisala.


- Skandalozno i bahato ponašanje ne sme se tolerisati već najstrožije kazniti u skladu sa zakonom. Neko ko je u stanju da napiše ovako nešto i da pozove ljude na najstrašniji zločin, dokazuje da je monstrum koji treba da se nađe iza rešetaka. Ovo je napad pre svega na čoveka! I poziv na ubistvo je zločin, te ovaj monstruozni čin mora biti kažnjen - rekao je Đorđević.

PEŠIĆKA BI VUČIĆU METAK U GLAVU! Hoće li iko reagovati?!

 

 


Ministar je dodao da je ovo slika i prilika opozicije Đilasa, Obradovića i Jeremića koji su poznati po fašističkoj retorici i razmišljanju.


- Svi oni koji podržavaju opoziciju, treba da budu svesni da podržavaju i one koji zagovaraju linč, poziv na ubistvo i zločin, i da razmisle da li žele Srbiju u kojoj se "cev u glavu" ili vešala koriste za neistomišljenike - zaključio je Đorđević.   

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mire

pre 4 godine

Umno poremecena kučka koja mrzi sve što je Srpsko!! Fujjjjjj

Branislav

pre 4 godine

KAZNITI OVAJ MONSTRUOZNI ČIN! Đorđević šokiran zastrašujućim pretnjama Vesne Pešić predsedniku Vučiću!------------------------------------------------Gospodine Đorđeviću i ja kao Srbin sam, šokiran Vašim ( vlada i ostale institucije ) nečinjenjem. Kome se svi vi (čitam sve vaše izjave, sve poredane po nekoj nemoći ) obraćate, ko to treba nešto da preduzme, ako vi ama baš ništa ne preduzimate, osim što ovako " zatečeni i užasnuti " stalno " osuđujete, " šta osuđujete??? Čine Vam teška krivična dela pod nosom a vi osuđujete, dokle, dokle, dokle??????????????????'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAKO STE, GOSPOĐO PEŠIĆ, USPELI TAKO NISKO DA PADNETE? Otvoreno pismo Nebojše Bakareca: Da li Milica, Vukan, Danilo i Aleksandar Vučić imaju ljudska prava?!
Politika

KAKO STE, GOSPOĐO PEŠIĆ, USPELI TAKO NISKO DA PADNETE? Otvoreno pismo Nebojše Bakareca: Da li Milica, Vukan, Danilo i Aleksandar Vučić imaju ljudska prava?!

Poguban je uticaj društvenih mreža na pojedince, a posebno na Vas gospođo Pešić. Pratim Vaš politički „razvoj“ trideset godina, koliko se bavim politikom. Vi ste sociološkinja, doktorka nauka, čuvena borkinja za ljudska prava, perjanica „Druge Srbije“, navodna zagovornica pristojne i građanske Srbije. Imate osamdeset godina. Sve ovo govori da bi morali biti rasadnik mudrosti i iskustva. Umesto toga Tviter Vas je pretvorio u krvožednu psovačicu, u svojevrsnu osamdesetogodišnju verziju himere Sergeja Trifunovića i Boška Obradovića, rekao je politički analitičar i član UO Fondacije Srpske napredne stranke Nebojša Bakarec

18.01.2020

16:04

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17