• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.01.2020

22:32

I ON JE ZA UBISTVO VUČIĆA! Milan Antonijević javno podržao Vesnu Pešić: Ona zaslužuje priznanje!

Politika

I ON JE ZA UBISTVO VUČIĆA! Milan Antonijević javno podržao Vesnu Pešić: Ona zaslužuje priznanje!

Podeli vest

Direktor Fondacije za otvoreno društvo Srbija Milan Antonijević na televiziji N1 javno je podržao Vesnu Pešić i pretnje koje je ona pre dva dana uputila na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića

- Vesni Pesic koja, sa ovolikim žarom, na pragu 80. rođendana, na ovakav način sažima srpsku političku realnost, kao sociolog, treba odati priznanje, a ne voditi krivične postupke - rekao je Antonijević.

Podsećamo, sociološkinja i promoterka stranke Dragana Đilasa Vesna Pešić direktno je na svom Tviter nalogu pozvala na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

 

Više o tome pročitajte klikom na link ispod.

PEŠIĆKA BI VUČIĆU METAK U GLAVU! Hoće li iko reagovati?!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 4 godine

Pogledajte ga I biće vam jasno šta ta spodoba ima u glavi

raskoljnikov

pre 4 godine

.. i samo se Ti, Aleksandre, izvinjavaj Milanu na pinku !

Ljubiša

pre 4 godine

Pa,Vučić se sprdao sa njim na Pinku sa tim ''izvinjenjima''.Nego kako bi se ova spodoba ponašala i reagovala da je ''neka Vesna'' iz SNS-a njemu ''zalepila'' cev na glavu?E,onda bi skočile i ale i budale iz EU, a i ova baba Vesna.

sisica malena

pre 4 godine

ovaj upishanko je u emisiji hit tvit cutao kao mindzica dok ga je Vuchic ribao, da je morala tetka Smilja da ga brani jer on nije uspeo da gukne a sad kada nema vuchica u blizini on je naj hrabriji baja u gradu.

Dragan

pre 4 godine

'oće to kad se pomešaju jaka hrana i brlja rakija, čovek se kroz pogubi. A posle se ničeg ne seća, ni šta je sve brljavio. A to mu onda sudije uzmu kao oslobađajuću okolnost, pa može da nastavi uvek kad ga uhvati devojačko ludilo. Na prostoru UžaS(rbije) se nikako ne prašta uspeh. A neuspešnih imamo za celu EU.

Dragan

pre 4 godine

Kada vaše novinarsko delo pokazuje pojedince srpske MRZITELJE što vi novinari bubašvabe ne objavite imena i adrese njihovih potomaka da ih mi sami ISTREBIMO.

Gosun

pre 4 godine

Upišanko brani Pišaćku....pardon, Pešićku.

Petar

pre 4 godine

SMRADU JEDAN POGANI I PRODANI !!!! Dolari i evri ti udarili u glavu !!! Pa dal' je moguce da ti izustis ovako nesto !!!! JADAN SI I BEDAN !!! Ovog "srbomrsca" momentlno PROTERATI sa sve njegovom SOROSEVSKOM NVO !!!!!! Predsednice "NAS I PRAVI" bili ste sve u pravu u "HIT TVIT" od pre nedelju dana !!! Prodana dusa je pokazala pravo lice!!!

milan

pre 4 godine

sad je pokaazao ko mu je nalogodavac isti oni koji su i devedesetih rusili jugoslaviju danas su regrutovali druge za njihove prljave poslove

peđa

pre 4 godine

Direktor Fondacije za otvoreno društvo Srbija Milan Antonijević na televiziji N1. Ta fondacija drži Soros a N1 drži CNN. Ko malo nešto zna, njeno je sve jasno. Ali tik, tok njihovo vreme prolazi. Bili živi, pa videli.

Kameleon

pre 4 godine

To je taj navodno "neutralni" medijator između vlasti i opozicije? Pre sedam dana, kad je sedeo preko puta Vučića, nije znao da sastavi dve rečenice koliko ga je Vučić argumentima prizemljio a sad izigrava nekakvog heroja. Bagra plaćenička, ima li kraja?

Samosvesna građanka

pre 4 godine

U najnovijem ,,Hit tvitu'' predsedniku Vučiću ni prostom rečenicom nije mogao da odgovori bez korišćenja poštapalica i zamuckivanja, a sad je odjednom postao hrabar kad predsednik Srbije nije blizu njega. Ponaša se kao miš: kad je mačka blizu, sav je izgubljen i manji od makovog zrna a hrabar je i cijuče kad je siguran da je mačka daleko.

Čarapan

pre 4 godine

Ovo nema veze sa politikom ,oni ne rade u interesu zemlje Srbije jednom rečju petokolonaši.

Sasa

pre 4 godine

E ljudi,manite se zlog jezika.Niko ne treba da dize tenzije na osnovu izjave 1 babe.Procitali smo svi tvit,pa sta?Lupila,a ko zna sta je mislela baba.Dosta vise pozivanje na nasilje i silu.Dajte da resavamo stvari na izborima.Ovo nicemu ne vodi,samo nama pravimo zlo.Narod ce da glasa za koga misli da treba.Ko pobedi,pobedio je i cao.

AMatić

pre 4 godine

Antonijeviću, koliko dece imaš, koliko ih voliš, zaboravljaš da bog i narod bave ali ne zaborave, izgubio si kompas.

Bota

pre 4 godine

Gospodo,ovakvi ljudi zaista i nisu vredni kikalvog komentara.Dobijaju pare i to moraju da opravdavaju,dobiće oni od svojih mentora packe....

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija