• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

20.01.2020

18:48

KAKVA PODRŠKA ZA SRBIJU! Pogledajte sa kim se sve danas sastao predsednik Vučić u Davosu! (FOTO)

Politika

KAKVA PODRŠKA ZA SRBIJU! Pogledajte sa kim se sve danas sastao predsednik Vučić u Davosu! (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas u Davosu, pred ceremoniju zvaničnog otvaranja Svetskog ekonomskog foruma, razgovore sa brojnim zvaničnicima, među kojima su šefica Evropske komisije Ursula fon der Lajen i predsednik Svetskog ekonomskog foruma Berge Brende

Vučić je na instagram nalogu "budućnostsrbijeav", uz fotografije svojih susreta sa stranim zvančnicima istakao da je za Srbiju veoma važno da bude prisutna u Davosu i da bude dobro predstavljena.

- Ovde u Davosu imamo priliku da govorimo o našem investicionom ambijentu, o rezultatima koje smo postigli, o jednoj od najviših stopa rasta u celoj Evropi i da pozovemo privrednike da investiraju u Srbiju, da popravimo standard i kvalitet života naših gradana i da vidimo šta su sledeći potezi koje moramo da uradimo - navodi se uz fotografiju Vučića sa Fon der Lajen.

 

 


Pored fotografije sa Brendeom, Vučić je napisao: "Prijateljski razgovori pred otvaranje Svetskog ekonomskog foruma".

 

 

 

 


Predsednik Srbije se na Instagramu zahvalio osnivaču i izvršnom predsedniku Svetskog ekonomskog foruma Klausu Švabu na podršci i redovnim pozivima za učešće na tom skupu.

- Hvala na podršci i redovnim pozivima za učešće na Svetskom ekonomskom forumu - stoji pored fotografije Vučića sa Švabom.

 

 


Predsednik Srbije je u postu pored fotografije sa predsednikom Jermenije Armenom Sarkisijanom napisao da je Svetski ekonomski forum u Davosu odlično mesto gde za kratko vreme može mnogo da se čuje, da se ostvare važni kontakti, ali i sretnu stari prijatelji.
 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Auuu svi ga vole svi bi da se slikaju ima plata da na bude 900€ cim se vrati.

rade

pre 4 godine

Naravno da ces zaradjivati 900 Evra ako budes vise radio a manje gledao sta drugi rade.Covjek je predsjednik drzave i samo radi svoj posao.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!
Crvena zvezda

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!

- Od tog finala sa Zvezdom i osvajanja Kupa šampiona nijedanput više nisam otišao u Bari, a voleo bih da prošetam do stadiona „Sveti Nikola“, pogledam neku utakmicu, zašto da ne, i evociram prelepe uspomene koje nosim iz tog italijanskog grada. Ukoliko mi se u skorije vreme ukaže prilika svakako ću to da uradim – priča za Informer Slobodan Marović, član legendarne generacije Crvene zvezde koja je 1991. godine protiv Olimpika iz Marselja pokorila Evropu i otkriva šta mu je sve u tim poslednjim trenucima finala prolazilo kroz glavu, šta mu se dogodilo na dočeku u Beogradu.

30.04.2024

14:00

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija