• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

21.01.2020

12:57

VUČIĆ U DAVOSU SA IZVRŠNIM DIREKTOROM MUBADALE: Lepo je sresti stare prijatelje

Politika

VUČIĆ U DAVOSU SA IZVRŠNIM DIREKTOROM MUBADALE: Lepo je sresti stare prijatelje

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Davosu, gde se održava Svetski ekonomski forum, razgovarao sa izvršnim direktorom "Mubadala Investment Company" Kaldumom (Khaldoon) Al Mubarakom

- Lepo je sresti stare prijatelje i razgovarati o novim mogućnostima - objavio je predsednik Srbije na instagram profilu "Buducnostsrbijeav" uz fotografije.



Inače, kompanija Masdar, koja je u vlasništvu Mubadale iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, investirala je u Vetropark "Čibuk 1" kod Kovina, koji je kao najveći vetropark na Balkanu počeo sa radom u oktobru 2019. godine.

Takođe, kompanija Mubadala ranije je bila zainteresovana za gradnju fabrike čipova u Srbiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena

pre 4 godine

Srbija ima mnogo prijatelja i bice ih jos vise.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija