• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.01.2020

16:30

NOVE LAŽI OBRADOVIĆA! Stefanović: Nikada se nisu izvinili građanima, što ih svakodnevno uznemiravaju neistinama!

Politika

NOVE LAŽI OBRADOVIĆA! Stefanović: Nikada se nisu izvinili građanima, što ih svakodnevno uznemiravaju neistinama!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović kaže da je Boško Obradović danas nastavio sa iznošenjem neistina i da će se na dan izbora videti koliko će ljudi glasati i koliku će podršku dobiti Savez za Srbiju

 

Stefanović podseća da je Obradović juče tvrdio da će broj birača na predstojećim izborima u Jedinstvenom biračkom spisku biti manji za gotovo dva miliona i da sada, kada je "prokazan da ponovo samo laže", nastavlja sa novim izmišljotinama - "ne bi li se valjda u javnosti što pre zaboravile one od juče".

Sasvim je očigledno, dodaje Stefanović, da se Obradović toliko upleo u sopstvene laži da danas više ne zna šta bi sam od sebe, kao i da i to nesumnjivo pokazuje da se Obradoviću više ne može verovati.

- Ni da u podne kaže da je napolju dan. Ni za jednu od bezbroj laži koju svakodnevno štancuju Boško Obradović i drugi predstavnici SzS-a i njima uznemiravaju javnost, nikada se nisu izvinili građanima Srbije - primetio je Stefanović.

Tako građani ni do sada nisu čuli nijedno "izvini" za njihove tvrdnje uoči prethodnih izbora da je samo u beogradskoj opštini Zvezdara upisano 15.000 novih, nepostojećih birača.

Naravno pokazalo da je to bila potpuna laž, dodao je Stefanović.

- Siguran sam da će narod u Srbiji i ovoga puta reći da ne želi tajkunsku politiku, koju predstavljaju Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, već poštenu, pristojnu i radnu Srbiju na čelu sa Aleksandrom Vučićem - poručio je Stefanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija