• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

23.01.2020

10:21

NEĆE ĐILAS NA IZBORE NI ZA ŽIVU GLAVU! Vučić: Kad ne bi bojkotovali narod bi video da ih ne podržava ni 10 odsto građana

Politika

NEĆE ĐILAS NA IZBORE NI ZA ŽIVU GLAVU! Vučić: Kad ne bi bojkotovali narod bi video da ih ne podržava ni 10 odsto građana

Podeli vest

Dragan Ðilas neće na izbore, "ni za šta na svetu", jer će mu građani pokazati koliko malo glasova može da dobije, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić povodom spekulacija da eventualnim izlaskom pokreta "1 od 5 miliona" ustvari Ðilas želi na izbore

 

- Neće on na izbore. Oni uvek hoće da govore kako oni koji istražuju javno mnjenje obmanjuju i ne govore istinu, iako im uvek dodaju malo - rekao je Vučić za TV Pink iz Jerusalima.

Kako je rekao, u istraživanjima se uvek "ponderišu" rezultati, a SzS uvek dobija manje podrške u istraživanjima, nego što istraživači na kraju prikažu.

- Ali, ja volim kad nas potcene, a njih precene. SzS nema stvarno 8,6 odsto, već oko sedam odsto. I kako će da izađu na izbore, i pokažu građanima da su ih sve ove mesece maltretirali, upadali u RTS, opkoljavali Predsedništvo, a ne podržava ih ni 10 odsto ljudi - rekao je Vučić.

Komentarišući sukob Boška Obradovića i Dragoljuba Mićunovića oko stava po pitanju bojkota izbora, Vučić je rekao da ne želi da ulazi u to.

- To je Ðilas rekao Obradoviću, i to svi znaju. Nisam se nikada slagao sa Mićunovićem, ali porediti njihove intelektualne kapacitete, to je... - primetio je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djekson

pre 4 godine

Djilas samo ima pare i ništa više Kad ovi prave proteste na ulicama Djilas vidi samo Novcanice koje hodaju Gladan covek

Lane

pre 4 godine

Draganu Djilasu se isto piše. Da li izašao na izbore ili ne on je gubitnik.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija