• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.01.2020

15:36

MILIĆEVIĆ: Opozicija umesto rešenja nudi samo "program protiv"!

Politika

MILIĆEVIĆ: Opozicija umesto rešenja nudi samo "program protiv"!

Podeli vest

Potpredsednik Skupštine Srbije Đorđe Milićević upozorava da pojedini predstavnici opozicionih stranaka nastvaljaju s napadima na državni vrh, ali kaže da to čine bez ikakvog programa, tačnije, da imaju samo "program protiv"

 

- I to protiv odgovornih i državotvornih. Umesto da ponude svoja, bolja rešenja za bolji život građana kojima bi se preporučili na izborima, oni sa stranica nekih dnevnih listova šire paniku i predstavljaju sebe kao žrtvu, napadajući one čije su programe više puta građani potvrdili i verifikovali na izborima - naveo je Milićević u pisanoj izjavi koju je dostavio medijima.

On tvrdi i da neko ko sebe naziva opozicijom nema nikakvo, a najmanje moralno pravo, da kritikuje i drži lekcije onima koji se bezrezervno bore za svoju zemlju i svoj narod.

- Bez obzira na beskrupulozne neistine naša politika predvođena Aleksandrom Vučićem i veliki diplomatski uspesi u kojima je nemerljiv doprinos dao Ivica Dačić, ostaju na ponos svim građanima Srbije. Građani Srbije znaju ko se bori za njihove interese, ko je patriota, a ko svojim stavovima nanosi štetu građanima Srbije - konstatuje Milićević.

Optužbe na račun "crveno-crne koalicije" smatra besmislenim, te ukazuje na "izlizanu" formula koju su protiv svega što je patriotsko sproveli oktobra 2000. godine.

- Sigurno je jedno, krajnji cilj je stranački profit i ako je to moguće da se on ostvari bez demokratski izražene volje građana - kaže Milićević, uz poruku da Socijalističkoj partiji, nasuprot tome, vlast nikad nije bila cilj, već očuvanje svih interesa Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija