• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.01.2020

10:57

VEĆU GLUPOST SKORO NISAM ČUO, IMATE LI OBRAZA?! Bečić o najnovijoj laži opozicije: POČINJEM DA VERUJEM DA IM JE IZMIŠLJANJE AFERA JEDINI NAČIN DA DOĐU U MEDIJE!

Politika

VEĆU GLUPOST SKORO NISAM ČUO, IMATE LI OBRAZA?! Bečić o najnovijoj laži opozicije: POČINJEM DA VERUJEM DA IM JE IZMIŠLJANJE AFERA JEDINI NAČIN DA DOĐU U MEDIJE!

Podeli vest

Ne znam prosto kako bih odgovorio na laž da je Kuluvija kupio brod Bezbednosno-informativnoj agenciji. Čini mi se da veću glupost skoro nisam čuo, ali moram da reagujem jer se ovakvim i sličnim lažima direktno urušava bezbednosni sistem Republike Srbije, rekao je član Izvršnog odbora Glavnog odbora Srpske napredne stranke Igor Bečić

- Kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti moram da kažem da sam zatečen izmišljotinama Miroslava Aleksića, i već počinjem da se pitam da li bezobrazluk Đilasovih, Šolakovih i Jeremićevih marioneta ima neku granicu. Da li uopšte imaju obraza?

Počinjem da verujem da je izmišljanje raznih afera njihov način da dođu u medije, jer oni nemaju čime drugim da se pohvale, pošto ništa drugo i ne rade. Njima je jedino bitno da izmišljanjem afera blate predsednika Srbije, koji jedini u državi ima hrabrosti da naokorelije kriminalce prozove javno po imenu i prezimenu. Istovremeno konstantno uvlačenje Bezbednosno-informativne agencije u konstruisane laži i povezivanje Agencije, policije i Vojske Srbije sa aferom Jovanjica, predstavlja ništa drugo do pokušaj urušavanja ugleda ovih organa i svih njihovih pripadnika koji požrtvovano rade svoj posao.

"OVO JE ODRAZ NEMOĆI SAVEZA ZA SRBIJU"! Mirković: Izmišljene priče dvojca Aleksić - Obradović!

 

 


Što se tiče Obradovića i njegovih optužbi na račun predsednika Vučića, samo bih ga zamolio da na sajtu Srpske pravoslavne crkve posluša govor predsednika Vučića i onda neka priča da li Vučić štiti Srbe u Crnoj Gori ili ne. Ovakve laži su sramne, ali je valjda svima jasno da je laž jedina politika Saveza za Srbiju. Uostalom govorimo o političarima u pokušaju koji na izbore ne smeju da izađu ni kad se cenzus spusti na tri posto, svesni da među građanima nemaju ni toliko podrške - zaključuje Bečić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija