• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.01.2020

08:19

BAKIĆ OPET PRIŽELJKUJE KRV NA ULICAMA! Optužuje građane Srbije da se igraju izbora! (VIDEO)

Politika

BAKIĆ OPET PRIŽELJKUJE KRV NA ULICAMA! Optužuje građane Srbije da se igraju izbora! (VIDEO)

Podeli vest

Sociolog Jovo Bakić, pripadnik pokreta "Samoodbrana", odranije poznat po strašnim pretnjama političkim neistomišljenicima, ponovo je najavio krv na ulicama

On je gostujući u emisiji "Utisak nedelje" kod Olje Bećković optužio srednji sloj u Srbiji da se igra izbora, tvrdeći da je to samo 15 posto stanovništa zbog kojih može doći do krvavih sukoba  na ulicama. 

- Znači onih 15 posto u šta spada srednji sloj, to je 15 % stanovništva Srbije i oni se igraju izbora, pa hoćemo bojkotovati nećemo bojkotovati, to je isključivo bitno i za pripadnike srednjeg sloja a njih je 15 posto. Ako mi to ne shvatimo gledaćemo prizore krvi po ulicama-  rekao je Bakić.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Bakić poziva na nasilje i haos u Srbiji. Prilikom gostovanja na Al Džaziri u aprilu ove godine, jasno je i glasno rekao:

- Ja bih voleo da ih jurimo po ulicama, ja bih to voleo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
englezii

pre 4 godine

Jadnice jadni i bedo ljudska ! jadna su i on deca koju ucis a bogami i roditelji koji placaju da jedan takav debil "edukuje " njihovu decu !

mihailo

pre 4 godine

On je prepoznao i definisao problem u tih 15% populacije. Apsolutno je nevažno šta on lično želi. Njegovo je pravo i OBAVEZA da se FER bori za svoje ideje u političkoj areni. Pa kom opanci a kom obojci. Ali, on je prvi definisao populaciju od 15%, mada se i o toj brojki može polemisati a koja je srž problema. Za definiciju 15% treba i pameti i hrabrosti. Kako upotrebiti tu populaciju od samo 15% ? To je problem elite. Elite koja je minorna i kvazi elite koja dominira, i tako samo 15% postaje haotična snaga jednog društva.

bole

pre 4 godine

Da li si mislio na elitu prevaranata i lopova, narod se ne zakopčava na leđa.

MilosObilic1389

pre 4 godine

** Беш изборе и бојкот...! Револуција је опција...!

1999

pre 4 godine

A ti si kao pametniji od mene pa znas da li se igram izbora ili ne.Ajde cuti vise.

Vladimir

pre 4 godine

Nažalost ovakvi nazovi "intelektulci"su još i profesori na fakultetima.Bruka i sramota univerziteta.Znači po njegovoj proceni svi siromašni su glupi i tupi jer izlaze na glasanje.Njemu i njegovi a ni cenzus od 1posto ne bi pomogao

Miloš

pre 4 godine

Koga da juri ovaj dežmekasti, ne može peške na treći sprat da se popne.

Vlado

pre 4 godine

Zašto dajete ovima toliko prostora? Za njih ne bi glasali ni njihovi članovi porodice!

Ilija

pre 4 godine

Ljudi moji 21. je vek .Pa se vrse neka istrazivanja javnog mjenjenja...I sa vladine i sa opozicione strane i potpuno identicna .I poprilicno precizna i na izborima se to vidi.Greske su manje od 1%.Tako da jasno ko koliku ima podrsku.Sve je jasno.Nije ovo 19 ili 20 veka pa da se nista ne zna do samih izbora.Ne mozes ti nesto da namestis sto se zna 2 godine pre izbora.Upravo ovakvim istrazivanjima.Da je razlika mala...Pa onda moze da se prica o nekim mogucnostima. A Ne 55-56% na prema 6-7 ili 8%.Cak da bude i 10-11% razlika je abnormalna da bi pricali o necemu.Pisem to kao covek koji 20gdina ne glasa na izborima pogotovo ne za vlast ovakvu kakva je ne daj boze!!! A za opoziciju ni toliko .Dok se neko normlan patriota ne pojavi ,nista od mog glasa.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Ствар је ПРОСТА...! Ако живиш ДОБРО, гласаш за ВЛАСТ...! Ако не, за неког другог...!

Osa

pre 4 godine

Ima li ko da jadnog profesora odvede do čika doktora, ako nije kasno!!!

MENE SU PRVOG PROGLASILI ZA IZDAJNIKA, A ONI KOJI SU ME ŽIGOSALI... Čedomir Jovanović OGOLIO ĐILASOVCE: Dokle smo stigli kad se Bakić i Đilas međusobno prozivaju ko radi za Vučića?!
Politika

MENE SU PRVOG PROGLASILI ZA IZDAJNIKA, A ONI KOJI SU ME ŽIGOSALI... Čedomir Jovanović OGOLIO ĐILASOVCE: Dokle smo stigli kad se Bakić i Đilas međusobno prozivaju ko radi za Vučića?!

Lider LDP Čedomir Jovanović ukazuje da su izbori najozbiljniji "posao" za svako društvo i poziva političke partije u Srbiji da prestanu da kleveću, lažu i spletkare i da nađu snage da srpskom društvu kažu da će problemi koji nas "kidaju" dobiti svoj odgovor - sa nama ili bez nas. On dodaje i da su njega prvog proglasili za izdajnika pre šest godina, a u međuvremenu su oni koji su ga žigosali i sami to postali

13.01.2020

18:03

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija