• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/in4s.net

27.01.2020

21:44

EVO KAKO SU JEREMIĆ I ROĆEN RAZDVOJILI CRNU GORU OD SRBIJE! (AUDIO)

Politika

EVO KAKO SU JEREMIĆ I ROĆEN RAZDVOJILI CRNU GORU OD SRBIJE! (AUDIO)

Podeli vest

Zakon o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori stupio je na snagu, a potom je usledila neviđena tortura prema Srbima. Nemili događaji od tada se ređaju, scene neviđene srbofobije sve su češće, a evo kako je sve počelo. Podsećamo vas na snimak koji je portal IN4S ekskluzivno objavio, u kojem Milan Roćen, nekadašnji ambasador Srbije i Crne Gore u Moskvi i savetnik Mila Đukanovića, razgovara sa Vukom Jeremićem, koji je u trenutku kada je razgovor snimljen bio na funkciji savetnika tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića

Povod za razgovor je organizacija neke zabave na Svetom Stefanu za 30-ak osoba, za koju Roćen obezbeđuje sobe preko Pera Rađenovića, nekadašnjeg direktora hotelskog kompleksa na Svetom Stefanu.

U ovom razgovoru, očituje se bahatost i osećaj svemoći Vuka jeremića i Milana Roćena, a svakako najšokantniji deo ovog razgovora se  sastoji u rečima Milana Roćena, koji kaže: "Jeb..mo majku Srbiji i Crnoj Gori", na šta se Vuk Jeremić smeje kao mahnit i oduševljeno odobrava! Ne treba zaboraviti da je Jeremić nedugo potom postao i ministar inostranih poslova Republike Srbije, a zatim su on i njegova banda zaista "je*ali majku Srbiji i Crnoj Gori"!

 

Pročitajte i tanskript ovog razgovora:

Roćen: Alo, alo

Jeremić: Halo Milane, Vuk ovde, izvini

Roćen: Nema veze, druže

Jeremić:  u sekundi (nerazumljivo)

Roćen: Sve jasno, sve, meni je samo bilo da znaš tu informaciju. Znači, ja sam se čuo i sa direktorom , zvao ga ministar, direktorom Budvanske rivijere, on je na vezi sa Perom Rađenovićem, već im je obezbijeđeno 29 soba, ako im treba još, dobiće još. Njega će zvati ili ga je već zvao Pero Rađenović

Jeremić: Pero Rađenović? Koji je na funkciji , čega, ko je on

Roćen: On je tamo direktor

Jeremić: Direktor Svetog Stefana?

Roćen: Ee, a on neka potraži Pera Rađenovića, ovaj ga je već zvao ja mislim

Jeremić: Hm, dobro, sad ću da zovem da proverim, ako ga nije zvao, da on zove tog Pera Rađenovića ili...

Roćen: Jeste, to je sve završeno, rekao mi je ovaj, kaže, za tebe sve druže, meni veli, direktor

Jeremić: Pa dobro, znaju svi, ko je je.. ga glavni čovek

Roćen: Ko je glavni savjetnik

Jeremić: Pa tačno, tačno

Roćen: Smeh

Jeremić: Pa mi imamo ovaj savetnički lobi naš, savetnički sindikat, jedni drugima

Roćen: Smeh, je.. ga. Jeb..mo majku Srbiji i Crnoj Gori

Obojica napad smeha...

Jeremić: Ti Srbiji, ja Crnoj Gori, u p..ku materinu, opet smeh, i nerazgovetno

Roćen: Nije nego obrnuto, smeh

Jeremić:  Smeh, joj majstore moj, hvala ti mnogo, hvala ti Milane, hvala ti mnogo druže.

Roćen: Ajde važi, ako ti bude ono trebalo, javi mi

Jeremić: Važi, javljam ti to, sad sam samo prvo oko ovoga bio, uf, totalno isekao

Roćen: Važi

Jeremić: Lekari mi sutra ujutro u 9 saopštavaju , imaju novi kolegijum, ujutro u 9, da me puste,ili da me ne puste, ali ja mislim da, ako nastavim moje napredovanje ovako, kao što je zadnja 24 sata, da bi trebalo da bude u redu.

Roćen: Važi, majstore

Jeremić: Ali ja ti se javljam, i mnogo ti hvala još jednom.

Roćen: Zdravo bio

Jeremić: Pozdravljam te.

Roćen: Ćao,ćao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 4 godine

I ovo pseto od Jeremica bi da vlada Srbijom, braco Srbi pamet u glavu i ne birajte više sljam poput Jeremica i Djilasa. Pozdrav iz Republike Srpske

Kostadin

pre 4 godine

Treća generacija komunjara i izdajnika sistematski uništava Srbiju. Tgni se sirotinjo.Deda patološki nacionalista, otac partiojski bankar a ovaj mali polutan školovan u inostranstvu dugo spreman za rasturanje zemlje.

joks

pre 4 godine

e moj jeremicu,lopove i bitango,hvala bogu da se narod oprostio zauvek ovakvih politicara,njihove pohlepe i bahatosti.

penzioner

pre 4 godine

Iz ovog transcripta razgovira moze svasta da se zakljuci.Mnogi se tako izdazavaju koji su na polozaju ali da je Vuk nesimpaticna faca to je jedino tacno.

Gligor

pre 4 godine

Jeremiću sramte bilo, obmanjuješ narod o tvom školovanju i nostrifikaciji diplome na ETF-u. Udružio si se sa Roćenom mafijozom i prevarantom i iz vašeg tel. razgovora jasno se vidi vaš primitivluk i karakter. Obojica ste sramni ljutski izrodi!!!

Izbori 2024

TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam ga namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam ga namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija