• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.01.2020

15:12

BOŠKO ZA STID NE ZNA: Zašto bih se izvinjavao Mićunoviću?

Politika

BOŠKO ZA STID NE ZNA: Zašto bih se izvinjavao Mićunoviću?

Podeli vest

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović rekao je danas da niti je Demokratska stranka tražila od njega da se izvini jednom od osnivača te partije Dragoljubu Mićunoviću zbog uvreda, niti vidi razlog za izvinjenje

 

Obradović je rekao da ne vidi zašto bi se izvinjavao Dragoljubu Mićunoviću, niti vidi zašto je on politička figura koja je izuzeta od mogućnosti da se komentariše.

- Ja tu vrstu idolopoklonstva prema Mićunoviću ne gajim. Sve sam već rekao o tome, ne bih širio tu temu, niti bih kršio naš dogovor da komentarišem one koji i dalje nastavljaju da rade protiv odluka većine u svojim političkim organizacijama - rekao je Obradović odgovarajući na pitanja novinara u parlamentu.

On je dodao da je atmosfera u Savezu za Srbiju, i ne samo u SzS, već u širem formatu "ujedinjene opozicije koja je proglasila bojkot" izuzetno pozitivna.

Podsetimo, Obradović je brutalno na Tviteru napao prvog predsednika Demokratske stranke Dragoljuba Mićunovića samo zato što je izjavio da je bojkot izbora besmislen

- Da li je moguće: od komuniste, "jahanja popova" i Golog otoka, preko lažnog disidenta i dogovora sa Miloševićem, do večnog koristoljublja lažnog patrijarha demokratije i dila sa Vučićem? Najbolje da konačno sam izađe na izbore da vidimo koliku to podršku ima?! - napisao je Obradović na Tviteru.

Foto: printscreen Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija