• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.01.2020

12:34

JERKOV I BALŠA OGOLILI PREVARU ĐILASOVOG SAVEZA: Uskoro će biti jasno da bojkota neće ni biti i da je sve to velika farsa!

Politika

JERKOV I BALŠA OGOLILI PREVARU ĐILASOVOG SAVEZA: Uskoro će biti jasno da bojkota neće ni biti i da je sve to velika farsa!

Podeli vest

Poslanici Demokratske stranke Aleksandra Jerkov i Balša Božović objavama na Tviteru potpuno su ogolili farsu poznatiju kao bojkot izbora, koju mesecima zagovaraju Dragan Đilas i njegov Savez za Srbiju


Nakon odluke Pokreta "1 od 5 miliona", koji je pod potpunom kontrolom upravo Đilasa i SzS, da odustanu od bojkota i izađu ne predstojeće izbore u Srbiji, Jerkov i Božović smatraju da je cela priča oko bojkota velika farsa kojom su zamajavali građane.

- Ok, možemo se pretvarati da su ova deca do sada sama govorila umesto opozicije, sama prevaspitavala nepodobne, određivala politiku, strategiju i taktiku, sama se finansirala, organizovala, vodila proteste i sama diktirala tempo. Ok, možemo se pretvarati da za ovo niko nije kriv - rekla je Aleksandra Jerkov.

Foto: printscreen

Njen stranački kolega Balša Božović, bio je još direktniji:

- Kakva je ovo farsa sa #1od5miliona ovo je strašno. Sledeći su lokalni lideri, zakleti bojkotaši, koji će tražiti izgovor da izađu na lokalne izbore. Posle toga će svima biti jasno da bojkota nikada neće ni biti i da su samo činili uslugu Vučiću!

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 4 godine

Draga gospodo nije Đilas kriv što ste vi glupi i naivni, njemu upravo takvi i trebaju glupi i naivni i ima da caruje u "opoziciji" narednih 50 godina. A vi se ponašate kao pas koji juri rep. Uživajte nije vam prvi put da vas prevodi žedne preko vode a neća vam biti ni poslednji. Teško je privesti se pameti kad pameti nema.

Mile

pre 4 godine

Ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju, Djiki se poigrao sa vama kao da ste mala deca.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija