• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.01.2020

22:50

PRLJAVA KAMPANJA ĐILASOVOG KUMA U CRNOJ GORI! Milo im otima crkvu, oni optužuju Vučića da hoće da bude patrijarh!?!

Politika

PRLJAVA KAMPANJA ĐILASOVOG KUMA U CRNOJ GORI! Milo im otima crkvu, oni optužuju Vučića da hoće da bude patrijarh!?!

Podeli vest

U nekad prosrpskom, a danas na žalost sve više antisrpskom dnevnom listu “Dan” objavljen je najgori Đilasov pamflet protiv predsednika Srbije

U tekstu koji je potpisao Đilasov kum Igor Velimirović, a očigledno ga je pisao drugi Đilasov kum Mlađa Đorđević, kao najveći problem označen je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, jer se navodno meša u crkvene stvari i jer je navodno “umislio” da je patrijarh!

Nije, dakle, za “Dan” problem to što Đukanović otima imovinu SPC i što otvoreno preti ratom Srbima u Crnoj Gori, nego je problem Vučić koji na svaki način pokušava da pomogne Srbima i zaštiti ih od Milovog zuluma!?!

Foto: Printscreen Facebook

No, ako znamo, a sada je to već sasvim očigledno da je “Dan” danas pod punom kontrolom crnogorske Udbe ANB-a,mitropolita Amfilohija i Đilasovog kuma Mlađe Đorđevića, onda ne čudi što napadaju i za sve optužuju samo i jedino Vučića!

Кako su krenuli ne bi čudilo ni ako za neki dan “otkriju” kako je zapravo Vučić, a ne Milo, doneo zakon kojim se pokušava ukinuti Srpska crkva u Crnoj Gori.

Ono što mi pouzdano znamo jeste da predsednik Srbije Aleksandar Vučić sasvim sigurno nikada nije hteo da bude patrijarh. Ali, kum Đilasovog kuma, mitropolit Amfilohije sasvim sigurno ima baš takvu ambiciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Razlika izmedju Mila i Vucica je da nema razlike,drugari su to narod ispaste i ovde i u Crnoj Gori zbog njihove vladavine ja pa ja car zauvek

mladjan

pre 4 godine

""Dan" kao i portal IN4S...sve su to navodno " srpski mediji" a suštinski su u službi crnogorske ANB i režima Djukanovića.

Sumadinac

pre 4 godine

Ovaj Mamlaz od Cilasa mislim da stvarno nije vise normalan dali uopste taj lopov zna sta radi mislim da je vreme da on zavrsi iza resetaka. Pa sa ovim cinom bruka i sebe i Srpski narod a naj vise narod koji se bori za svoj intendiet i slobodu.

Saradžogla

pre 4 godine

Да си шумадинац писао би ћирилицом?Био би писмен а коментар ти је брука од писмености!Ел разумес ста ти писем?Теско да разумес?

flamantes

pre 4 godine

Ne otima Milo ništa nego Crnogorci traže svoje nazad.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija