• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.02.2020

21:08

PREDSTOJEĆI IZBORI BIĆE IZUZETNO TEŠKI, SVAKI GLAS ĆE SE RAČUNATI... Vulin naglasio: POTREBNO NAM JE JEDINSTVO!

Politika

PREDSTOJEĆI IZBORI BIĆE IZUZETNO TEŠKI, SVAKI GLAS ĆE SE RAČUNATI... Vulin naglasio: POTREBNO NAM JE JEDINSTVO!

Podeli vest

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin kazao je da je pred predstojeće izbore veliko okupljanje koje je Aleksandar Vučić pokrenuo sada potrebnije nego ikada

- Zato što izbori koji nas očekuju, jesu izbori na kojima će se svaki glas računati protiv Aleksandra Vučića i oni glasovi koji odu na druge liste i oni glasovi koji ne odu nigde, odnosno oni koji ne budu učestvovali na izborima, svi će biti pripisani protiv Aleksandra Vučića - istakao je Vulin u Novom Sadu gde je Pokret socijalista Vojvodine održao Pokrajinsku izbornu konferenciju.

Vulin je rekao da Pokret socijalista nije partija koja menja strane, da nikada sa partijama DOS-a nisu želeli da učestvuju u komadanju, izdaji i prodaji Srbije i zato su sa SNS od osnivanja, saopštio je PS.

On je dodao da je zato potrebno jedinstvo, da je potrebno da se okupe i organizuju.

- Zato verujem da mi, kojima je Srbija iznad svega, treba da budemo zajedno. Ja sam više puta razgovarao sa predsednikom Vučićem o budućem dogovoru između PS i SNS, mi ćemo se lako i brzo dogovoriti kada za to dođe vreme, ali ono što je najvažnije jeste da će Pokret socijalista uvek biti tu uz politiku Aleksandra Vučića i da ćemo uvek biti tu uz naše saborce i prijatelje i da nikada nećemo menjati stranu - naglasio je Vulin.

KONAČNO POZNAT DATUM ODRŽAVANJA IZBORA! Evo kada ćemo na glasanje!

 



On je takođe poželo sreću novom rukovodstvu.

- Pokret socijalista u sklopu svojih redovnih aktivnosti vrši izborne konferencije kroz čitavu svoju organizaciju. Danas sam srećan što je Pokrajinski odbor dobio novo rukovodstvo. Na prvom mestu se zahvaljujem poslaniku Bojanu Torbici što je uvek bio vredan, pouzdan i hrabar i koji je uspešno vodio pokrajinsku organizaciju. Novom predsedniku, drugu Palimiru želim puno sreće, puno energije i da bude vredan onih koji su bili pre njega - zaključio je Vulin.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
beby

pre 4 godine

ja glasam za vucica, ako vucic glasa za rusiju. potrebno je hitno naoruzavanje srbije i zblizavanje sa rusijom. ugrozena je nacionalna bezbednost. i to mnogo vise nego sto narod zna.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija