• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.02.2020

17:34

MARINIKA, POTPISOM ZAHTEVA DA JE SRBIJA GENOCIDNA DOVOLJNO SI REKLA O SEBI... Mirković ODUVAO Đilasovu glasnogovornicu: NE MOŽE SE LAŽIMA PROTIV REZULTATA!

Politika

MARINIKA, POTPISOM ZAHTEVA DA JE SRBIJA GENOCIDNA DOVOLJNO SI REKLA O SEBI... Mirković ODUVAO Đilasovu glasnogovornicu: NE MOŽE SE LAŽIMA PROTIV REZULTATA!

Podeli vest

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda komentarisao je današnju konferenciju za novinare Marinike Tepić ispred zgrade tužilaštva navodeći da je to još jedan njen pokušaj da pomogne Đilasu u kampanji koju je Mirković nazvao "lažima protiv rezultata"

Tepić, koja je potpredsednica Stranke slobode i pravde, izjavila je da je došla da preda republičkoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac "sve informacije o pljački Krušika i naše vojne industrije u koju je umešan vrh države".

Mirković kaže da je to "ista ona Marinika Tepić kojoj se od farme kokošaka u Moroviću priviđaju plantaže marihuane... koja je bez trunke srama optužila sopstvenu zemlju, Aleksandra Vučića i Nebojšu Stefanovića da prodaju oružje džihadistima i da tim novcem plaćaju povlačenje priznanja nezavisnosti takozvanog Kosova..."

- Ako se na to doda da je potpisnik zahteva da se Srbija okrivi za genocid u Srebrenici, da joj je najbliži saradnik Aleksić baron od Trstenika čije su izmišljotine nadležni organi razbili u paramparčad, a da su joj šefovi Ðilas i Jeremić dokazani lažovi, prevaranti i milioneri na uštrb građana Srbije, jasno je da Marinika Tepić najmanje želi dobro našoj zemlji - naveo je Mirković.

MARKOVIĆ: Obradović besni na narod zbog podrške Vučiću

 



Nasuprot tome, dodao je, Aleksandar Vučić i SNS će nastaviti da rade za bolje sutra naše dece jer je to jedini prioritet odgovornih ljudi, za razliku od Ðilasovaca kojima je lični interes jedina svetinja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija